Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
koj bil vo inter znaj kako e. Da ne pocnuvam da nabrojvam kolku igraci zaebale.Eve posleden primer Adriano. Do lani site se palevte na nego sega eve ja blagodarnosta na morati i negovite obozavateli
dobro ,morati ne e kriv za adri,kriv e mancini i samiot adriano.i jas bi sakal da dojdi vo juve iako navivam za inter

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
dobro ,morati ne e kriv za adri,kriv e mancini i samiot adriano.i jas bi sakal da dojdi vo juve iako navivam za inter
Aaa хе благодарам па да ја растури хармонијата во тимот. Нешто слушам во санаториум заминал

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
spored naslovnata na tuttosport mladiot talent na juve GIOVINCO mozebi uste vo januari ke mu se prikluci na Ranieri. Lele deteto e zver odvaj cekam da dojde. Nema da ni trebaat ni rikelme ni diego. I onaka vekje go smetaat za "Itallian Leo Messi " :smir:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Nocerino saka da odi u Napoli :tapp:
Da ti ebam glupiot u Napoli ke odi :tapp: :tapp:

http://www.channel4.com/sport/football_italia/nov20b.html
Ако така сака , негово право !
Се надевам нема некоја кавга падната меќу него и раководството. Или можи сфаќа дека ќе седи на клупа ако бидни некој од трансферите. Ако читам меќу редој иди некој да му го зема местото во јануари. Ништо лично против него ама малку е слаб со пасовите, а за дефанзивниот дел од играта секоја чест сегде го има на теренот.

ЕДИТ: И ове е најголемата глупост шо ја имам прочитано по подолго време
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=486721
Фреј е добар навистина, најдобар во Франција (штета шо тој шо треба не забележва(за среќа на италија ;) )). Ама да се споредва со џиџи треба да си ненормален за да го изјавиш ова :)

kobnik

Гнетач
Член од
14 јуни 2007
Мислења
211
Поени од реакции
37
e da .. tocno deka za da izjavis nesto takvo treba da si crazy motherfucker:) ili samiot brat na Frej kako sto e vo ovoj slucaj...
za nocerino : nekoi go vidoa vo nego "noviot" gatuso pa taka da moze da bide korisen ama ako toj saka da zamine - neka OJ!:)
za Giovinco: maliot e cudak alal da mu e. se nadevam deka nabrzo ke go vidime vo sostavot na Ranieri zs stvarno e potreben... bas gleav edna sporedba na negov gol so gol na alex (volej - lob sut)...braos
i uste za Tiago: ako si zamine stvarno ke bide gooolema steta, epten mi se bendisuva, mnogu jak tehnicar e deteto i zato sum protiv bilo kakva prodazba ili razmena.
pozdrav

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
ЕДИТ: И ове е најголемата глупост шо ја имам прочитано по подолго време
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=486721
Фреј е добар навистина, најдобар во Франција (штета шо тој шо треба не забележва(за среќа на италија ;) )). Ама да се споредва со џиџи треба да си ненормален за да го изјавиш ова :)
на исти години се ама да е подобар тешко од Буфон ...
кај го најдоа Фреј да го споредат со Џиџи да рекоа Касиљас,Чех се јаде некако ама Фреј :nenene:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
на исти години се ама да е подобар тешко од Буфон ...
кај го најдоа Фреј да го споредат со Џиџи да рекоа Касиљас,Чех се јаде некако ама Фреј :nenene:
Епа брат му на Фреј ќе збора за Фреј не за Дида или Балота

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Pravi reklama na brat mu...Povekje na seir izleze..
Igrame so Palermo doma sledno kolo :zlo:

DZA

Член од
6 октомври 2007
Мислења
86
Поени од реакции
3
Mnogu e dobar maliot(GIOVINCO) moze bi e zamenata za Del Piero.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom