Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Ajде денеска во 19:30 играме пријателска со Јанг Бојз. Нема да играат многу јаки играчи (со мали исклучоци), па затоа ова ќе биде шанса и за послабите да се докажат. :bilder:

Едит: Тиаго ќе игра, баш ме интересира како ќе изигра.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ajде денеска во 19:30 играме пријателска со Јанг Бојз. Нема да играат многу јаки играчи (со мали исклучоци), па затоа ова ќе биде шанса и за послабите да се докажат. :bilder:

Едит: Тиаго ќе игра, баш ме интересира како ќе изигра.
Вакви мечој требаат за него. Ајде само да се уигра некако.:vozbud:

kobnik

Гнетач
Член од
14 јуни 2007
Мислења
211
Поени од реакции
37
juve zainteresiran za Giberto Silva i za t.n. new Barzagli - Michele Canini od Cagliari izvestuva Goal.com aka yellow pages:):)

e sea: Gilberto moze da e dobra investicija zs stvarno e dobar, vistinski lider i + ne e zadovolen od minutazata va arsenal pa moze polesno da se zemi. a za drugiov neam mnogu informacii ama ranieri kazal deka bil "pecen" za vo juventus.... sepak toj znae podobro...
:salut:

kobnik

Гнетач
Член од
14 јуни 2007
Мислења
211
Поени од реакции
37
da ama od gorenavedenite samo alex izigra cela utakmica a drugite bea zameneti so pomladi igraci. sepak toa bese samo prijatelski me4 i treba da sme zadovolni....

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Јуве подобро изигра од Јанг Бојз, а најважно од се е што Тиаго и Недвед беа одлични. Бтв, денеска му е роденден на Трезегол. Среќен нека му е! :denca:

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Јуве подобро изигра од Јанг Бојз, а најважно од се е што Тиаго и Недвед беа одлични. Бтв, денеска му е роденден на Трезегол. Среќен нека му е!
:party1: за Трезеге a прочитав дека и Ночерино е повикан за репрезентација

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
skogas na prijatelskite otakmici ne se pusta prviot tim...a i plus so takvi nekvalitetni ekipi seshto moze da bide... ne daj boze se povredi nekoj od prvotimcite i sto pravat posle :D Tuku jas mislam ovoj Ranieri ke ja povrati onaa nepobedliva stara dama mi se gleda idnina vo ovoj trener ne bese los nitu so chelsea ostanuva da se nadevame... PozdaV momci i do tebe Juve :D

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Дел Пиеро потпишал договор до 2010. Браво мајсторе, прашање на време беше. toeto

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Дел Пиеро потпишал договор до 2010. Браво мајсторе, прашање на време беше. toeto
Добро е мајсторе, Знаев дека ќе остани :) (не е манчини да ги предај неговите)
4 миљончиња во 2009, 3.5 во 2010

kobnik

Гнетач
Член од
14 јуни 2007
Мислења
211
Поени од реакции
37
brao alex:zver: !!!!
ova bese najdobroto sto mozese da mu se sluci za da mu se podkreni samodoverbata posle site spekulacii i + izostavuvanjeto od nacionalniot tim... taka da v nedela moze da se ocekuva da mu "buvni" 2-3 gola na genoa:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom