Фантази Лига Шампиони

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.448
Поени од реакции
58.817
Проверете си ја сега состојбата, направени се автоматските измени :)

52 поена, 74то место во Кајгана лига :)

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.749
71 супер старт (y)
п.с се миланези сме во топ 10 на кајгана. Ако не во вистина барем тука сме јаки. :icon_lol:

Член од
22 мај 2012
Мислења
65
Поени од реакции
62
Дај кажете како да ја искористам вајлд картата нигде не видов таква опција.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
-6 бодови за 3 измени
Хазард, Оскар и Рафаел Бастос. Би требало х5 повеќе да ми се вратат тие 6 бодови oд 3-цата играчи. :D
untitled.JPG
За утре може ли да се прават трансфери сакам да сменам 8 играчи од кој еден е фри, а за 7 да ми одземат 14 бодови? :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.448
Поени од реакции
58.817
Добро е, добро...
52 поена, и голем напредок во кајгана лига :)
Денес уште Роналдо, Рамос, Гибс и Казорла ми играат

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
За денес овие
untitled.JPG
Добро е, добро...
52 поена, и голем напредок во кајгана лига :)
Денес уште Роналдо, Рамос, Гибс и Казорла ми играат
Смени некој имаш фри, а и -2 поени за повеќе измени не е ништо така повеќе ќе добиеш, не ги чувај оние што ти играа вчера. :)
Јас сменив цел тим -20 поени и 1 фри очекувам да добиам дупло повеќе поени од тоа. Вчера сменив 3 со -6 поени ама ми донесоа 20 поени од тие 3-ца плус од другите, инаку ќе добиев помалку со чувањето на некои играчи што воопшто нема ни да се во прв тим. :)
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 12:45 ---
46. За вечер ми се Маноне, Боатенг, Казорла и Хулк.
Имаше некои најави дека Боатенг нема да игра од 1 мин.

M

MrzaRules

Гостин
41 поен од вчера, за вечер ми се Ројс, Казорла и Жируд. Многу ме изедоа Лам и Ноер да им ебам, арно Ван Перси ми е во напад и плус капитен ми е, ме извади. :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
46 од вчера, можеше и малце подобро. Манчестер прими гол од Клуж:tapp:, Хазард и Переира резерви.
Меси капитен, РВП до него, Рибери голче:cool:
За вечер играат Таиво(ваљда ќе игра црниов и нема да примат гол од Динамо Загреб), Силва(се надевам на голеада денес:D) и Ибра(тука не очекувам ништо, затоа што не ми се верува да падне повеќе од 1 гол).

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.448
Поени од реакции
58.817
За денес овие
Прегледај го приврзокот 50100

Смени некој имаш фри, а и -2 поени за повеќе измени не е ништо така повеќе ќе добиеш, не ги чувај оние што ти играа вчера. :)
Јас сменив цел тим -20 поени и 1 фри очекувам да добиам дупло повеќе поени од тоа. Вчера сменив 3 со -6 поени ама ми донесоа 20 поени од тие 3-ца плус од другите, инаку ќе добиев помалку со чувањето на некои играчи што воопшто нема ни да се во прв тим. :)
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 12:45 ---

Имаше некои најави дека Боатенг нема да игра од 1 мин.
Абе имам големо искуство со Фантази игриве, но ова со трансфериве на сред коло, не го разбирам :D
Ќе сакаш да ми објасниш како иде ?
Ако добро те сфатив, по завршувањето на натпреварите во вторник, правам трансфери и играчите што ќе ги купам, ги имам за во среда
Ако е така, задоцнив :(

Иначе Боатенг игра, и 1 асистенција има до сега :)

Kajgana Shop

На врв Bottom