Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Дали дискретна математика 2 е многу потешко од дискретна 1 ? И АОК каков предмет е
--- надополнето: 17 јануари 2014 во 18:32 ---
Дали дискретна математика 2 е многу потешко од дискретна 1 ? И АОК каков предмет е
--- надополнето: 17 јануари 2014 во 18:33 ---

Дискретна 1 и 2 се лесни предмети.

АОК е ниво потежок од овие два, ама како што ти пишаа ако седнеш да го спремиш без заебанции нема да имаш никаков проблем.

А може да го полагаш Дискретна 2 на колоквиуми , а да го немаш положено Дискретна 1 ?

предмет од зимски семестар не можи да биди услов за предмет од летен семестар, и обратно.

Retardirani ste ili sto e rabotata sto prasuvate na javen forum?

racunajte sea na ispitive sto gi spomnaa kolegive pogore, ne samo index, ke vi baraat i scan od otpecatok :tapp:

Некој да полага К2 наместо мене ?
Ти дечко си направил огромна грешка што си се запишал на технички факултет. Или научи да се снаоѓаш што побрзо или отпиши се и не губи време.

Има ли некој материјал од овие калкулс 1 или 2 во ПДФ формат за да ми прати по меил или слично? :)

Да видам каков е тој материјал за кој сите бараат часови па некои квази професори ги бричат луѓево со некои вонземски цени и ништо не ги научуваат...

Ти дечко си направил огромна грешка што си се запишал на технички факултет. Или научи да се снаоѓаш што побрзо или отпиши се и не губи време.
Да, морам да научам да се снаоѓам што побрзо, или да се отпишам да не губам време.. Ти благодарам многу. :)

Да, морам да научам да се снаоѓам што побрзо, или да се отпишам да не губам време.. Ти благодарам многу. :)
Отпиши се, и онака ако сега се снајдеш... понатаму пак ке заглавиш.

Отпиши се, и онака ако сега се снајдеш... понатаму пак ке заглавиш.

Кај ќе заглави натака ако не го научи К2? Жити се?
Предметов не влече ни еден друг предмет, така да јас би играла на карта снајди се ако веќе не може да го научи.

kolegi aj mala pomos ?
znam deka ke vi izgleda smesno no mi treba :роевите 12410 -1010 225 -225 -3126 34 да се претстават во SM, RC и DC броен систем со следните основи
и опсези:
а) r=5, n=3
б) r=4, n=4
r=6,n=5
--- надополнето: 19 јануари 2014 во 13:56 ---
kolegi aj mala pomos ?
znam deka ke vi izgleda smesno no mi treba :роевите 12410 -1010 225 -225 -3126 34 да се претстават во SM, RC и DC броен систем со следните основи
и опсези:
а) r=5, n=3
б) r=4, n=4
r=6,n=5

Dali ima knigi ili se uci samo od slide show prezentaciite?
i dokolku se uci od knigi na koj jazik se tie knigi, mak ili ang?

Dali ima knigi ili se uci samo od slide show prezentaciite?
i dokolku se uci od knigi na koj jazik se tie knigi, mak ili ang?

За положување на предметот доволно се презентациите.
Дополнителната литература најчесто е на англиски јазик

има некој начин да се заобиколи презапишување на предмет?
Т.е да не морам да го запишам пак, туку да запишам некој друг на негово место,.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom