T
Ќе може некој да ми каже колку поени се бараат за државна квота на Примена на е - технологија на финки ? не можам никако да најдам на веб страницата![]()
Минатата година на овој смер сите влегоа во државна квота, интересот беше помал. Така да со 70ина бода, под услов да зборуваме за услови идентични на ланските, влегуваш во државна квота.ги тргнаа списоците од лани изгледа, груба бројка ти е од 85(и ова ми се чини малку) па нагоре зависи од конкуренцијата
Да, само треба да ги потполниш и одма ставаат потпис и печат.Ако некој има вадено да прашам, дали веднаш ги даваат овие потврда за успех и редовност од сп, документи шо требаат за упис во студентски ?
значи би требало со 78 поени да влезам у државна квота.. ако нема ептен голем интерес годинаваМинатата година на овој смер сите влегоа во државна квота, интересот беше помал. Така да со 70ина бода, под услов да зборуваме за услови идентични на ланските, влегуваш во државна квота.
Системот е дека нема систем. Џабе му е се кога ни самите незнаат да го користат "системот", а секогаш кога се јавува некој проблем со пријави и слични ред други работи криев е системот.Значи живи глупости се факултетов. Шо потреба од iknow системот кога за се и сешто ти треба индекс? Не сум во можност да дојдам Скопје да ја земам таа потврдата за успех за аплицирање во студентски, и сеа се јавувам во студентски дали може некој друг место мене да ја земе, ми вика да ама мора индекс. Зошо побогу индекс кога сите информации ( дали е заверен семестар, положени/неположени предмети, платена партиципација ) ги има на системот? Или онака за лепе очи?
Дали е пракса да се следат профилите на финки и дали има некои ограничувања во однос на тоа кои изборни можеш да ги земеш или си бираш од понудените изборни што те интересира ?