Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

Член од
13 август 2013
Мислења
3
Поени од реакции
0
Ќе може некој да ми каже колку поени се бараат за државна квота на Примена на е - технологија на финки ? не можам никако да најдам на веб страницата :(

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102
ги тргнаа списоците од лани изгледа, груба бројка ти е од 85(и ова ми се чини малку) па нагоре зависи од конкуренцијата

Член од
16 април 2012
Мислења
333
Поени од реакции
217
Ќе може некој да ми каже колку поени се бараат за државна квота на Примена на е - технологија на финки ? не можам никако да најдам на веб страницата :(
ги тргнаа списоците од лани изгледа, груба бројка ти е од 85(и ова ми се чини малку) па нагоре зависи од конкуренцијата
Минатата година на овој смер сите влегоа во државна квота, интересот беше помал. Така да со 70ина бода, под услов да зборуваме за услови идентични на ланските, влегуваш во државна квота.

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102
Ха, нова програма на ИКИ од 2013, им ги смениле имињата на пола од предметите, друга поголема промена Калкулус3 како изборен и англиски веќе не е двосеместрален..

Г

Грејвдигер

Гостин
Некој прашуваше (ме мрзи да барам) за по која програма ќе се оди... Новата програма е за следните генерации, односно за овие што ќе се упишат сега. Сите што се запишани во првата и втората генерација ќе си терат по старата програма. Логично, пошто не може предмет што сум го слушал во 4ти семестар, да го слушам пак во 5ти :)

/МIRЧ3_МкД\

Временски патник
Член од
7 март 2012
Мислења
380
Поени од реакции
102
Ако некој има вадено да прашам, дали веднаш ги даваат овие потврда за успех и редовност од сп, документи шо требаат за упис во студентски ?

Џ

ЏинЏер

Гостин
Ако некој има вадено да прашам, дали веднаш ги даваат овие потврда за успех и редовност од сп, документи шо требаат за упис во студентски ?
Да, само треба да ги потполниш и одма ставаат потпис и печат.

Член од
18 септември 2012
Мислења
71
Поени од реакции
6
Има врска колку е стар изводот од матична книга на родени и доказ за државјанство ?

Џ

ЏинЏер

Гостин
Aко некој планирал да вади потврда за редвност за упис во студентски во четврток или петок, да знаете дека нема да може пошто студентски прашања нема да работат тие два дена.

Член од
13 август 2013
Мислења
3
Поени од реакции
0
Минатата година на овој смер сите влегоа во државна квота, интересот беше помал. Така да со 70ина бода, под услов да зборуваме за услови идентични на ланските, влегуваш во државна квота.
значи би требало со 78 поени да влезам у државна квота.. ако нема ептен голем интерес годинава :D фала у секој случај

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.032
Поени од реакции
12.727
Значи живи глупости се факултетов. Шо потреба од iknow системот кога за се и сешто ти треба индекс? Не сум во можност да дојдам Скопје да ја земам таа потврдата за успех за аплицирање во студентски, и сеа се јавувам во студентски дали може некој друг место мене да ја земе, ми вика да ама мора индекс. Зошо побогу индекс кога сите информации ( дали е заверен семестар, положени/неположени предмети, платена партиципација ) ги има на системот? Или онака за лепе очи?

C

Celsius

Гостин
Значи живи глупости се факултетов. Шо потреба од iknow системот кога за се и сешто ти треба индекс? Не сум во можност да дојдам Скопје да ја земам таа потврдата за успех за аплицирање во студентски, и сеа се јавувам во студентски дали може некој друг место мене да ја земе, ми вика да ама мора индекс. Зошо побогу индекс кога сите информации ( дали е заверен семестар, положени/неположени предмети, платена партиципација ) ги има на системот? Или онака за лепе очи?
Системот е дека нема систем. Џабе му е се кога ни самите незнаат да го користат "системот", а секогаш кога се јавува некој проблем со пријави и слични ред други работи криев е системот.
За кој систем зборат кутриве сеуште не сум открил, ќе да е некој безбедносен во Пентагон оти и покрај сите обуки незнаат да го работат па им служи како сувенир во брошурите, онака, користење на украсни зборови.

Член од
20 ноември 2011
Мислења
68
Поени од реакции
11
Дали е пракса да се следат профилите на финки и дали има некои ограничувања во однос на тоа кои изборни можеш да ги земеш или си бираш од понудените изборни што те интересира ?

Г

Грејвдигер

Гостин
Дали е пракса да се следат профилите на финки и дали има некои ограничувања во однос на тоа кои изборни можеш да ги земеш или си бираш од понудените изборни што те интересира ?

Зошто ве мрзи да прочитате 10 реченици на сајтот на ФИНКИ?
Од луѓето што ги познавам јас, а верувај многу се, никој не следи профил. Инаку имаш обраничувања со тоа што однапред ти се дефинирани сите предмети, односно немаш изборни, тие ти ги имаат избрано.

Kajgana Shop

На врв Bottom