Факултет за Електротехника и информациски технологии

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Значи од овој Благоја понеписмен асистент нема и нема да има. Мислам дека е и негде во конкуренција за најглупиот човек што завршил електро o_O

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Шо напраил? :)
На ОЕТ2 на испитот прво вика не мора да пресметувате со бројки и да идете постапно зошто ќе ви одземе многу време тоа, подобро да изгубите 5 бода ради пресметките отколку 30 бода за една задача. Ко прво, не дека само 5 бода ќе ти скрати али ајде :icon_lol: И му викам сред испит а може интегралов директно да го решам да не препишувам едно исто два пати и вика : „А како е тоа индиректно?“ :ROFLMAO:

:notworthy:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Да не знае некој колку треба за 6-ка на испит кај Верка Физика 1 ? :)
Пола задачи, пола теорија, така нешто, ама точно да имаш напишано! Чим јас лани го положив на испит во јануар со моето не толку големо залагање (3-4 активни дена учење теорија, задачи само тие за 5 и 10 бода ги знаев), може секој!

Член од
19 октомври 2011
Мислења
296
Поени од реакции
253
Значи од овој Благоја понеписмен асистент нема и нема да има. Мислам дека е и негде во конкуренција за најглупиот човек што завршил електро o_O
Кога сме кај Благоја, дали има резултати по ОЕТ за паралелка А? И јас полагав ОЕТ2, а требаше уште поодамна да ми биде положен. Ај само уште тој предмет ми остана од прва година. :facepalm: Електро... :confused:
Па, ако ги имаш резултатите постирај ги и ќе ти бидам благодарен. :) Баш и јас полагав во таа просторија кај што викаше подобро да ги напишеме крајните формули, па после ако имаме време да ги замениме и вредностите и да добиеме конкретна бројка. Според негова филозофија подобро 5 поени да ни крати за ненапишаниот краен резултат, отколку 30 поени за задача како што кажа. :D Во иста просторија сме полагале значи. :love: :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кога сме кај Благоја, дали има резултати по ОЕТ за паралелка А? И јас полагав ОЕТ2, а требаше уште поодамна да ми биде положен. Ај само уште тој предмет ми остана од прва година. :facepalm: Електро... :confused:
Па, ако ги имаш резултатите постирај ги и ќе ти бидам благодарен. :) Баш и јас полагав во таа просторија кај што викаше подобро да ги напишеме крајните формули, па после ако имаме време да ги замениме и вредностите и да добиеме конкретна бројка. Според негова филозофија подобро 5 поени да ни крати за ненапишаниот краен резултат, отколку 30 поени за задача како што кажа. :D Во иста просторија сме полагале значи. :love: :pos:
Нема уште :)

Член од
19 октомври 2011
Мислења
296
Поени од реакции
253
Денес мора да објави пошто го крши тој договор дека најдоцна 5 работни дена од полагањето на испитот мора да има резултати. Епа добро е чим нема резултати, ја све се плашам да не сум го испуштил терминот за дополнително теорија/задачи ако бидам повикан. Сметам дека добро решив, ама можеби ќе сака уште малку да ме помачи. :D

A

apidrone

Гостин
Како не, морал да објави за 5 дена. Еден професор завчера објави и за прв и за втор колоквиум резултати :pos:

Член од
14 декември 2010
Мислења
6
Поени од реакции
0
дечки дали некој има посетувано приватни часови математика 2? може ли да ми препорачате некој професор? :place:

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Ми требаат книги за почетна електроника.Кај да земам?

Kajgana Shop

На врв Bottom