Шо напраил?Значи од овој Благоја понеписмен асистент нема и нема да има. Мислам дека е и негде во конкуренција за најглупиот човек што завршил електро
абе пријателе озбилно прашувам не ми е до заебанција знаеш или неЕдно 500 евра во индекс и одма ќе ти пише 6ка.
На ОЕТ2 на испитот прво вика не мора да пресметувате со бројки и да идете постапно зошто ќе ви одземе многу време тоа, подобро да изгубите 5 бода ради пресметките отколку 30 бода за една задача. Ко прво, не дека само 5 бода ќе ти скрати али ајде И му викам сред испит а може интегралов директно да го решам да не препишувам едно исто два пати и вика : „А како е тоа индиректно?“Шо напраил?
Пола задачи, пола теорија, така нешто, ама точно да имаш напишано! Чим јас лани го положив на испит во јануар со моето не толку големо залагање (3-4 активни дена учење теорија, задачи само тие за 5 и 10 бода ги знаев), може секој!Да не знае некој колку треба за 6-ка на испит кај Верка Физика 1 ?
Кога сме кај Благоја, дали има резултати по ОЕТ за паралелка А? И јас полагав ОЕТ2, а требаше уште поодамна да ми биде положен. Ај само уште тој предмет ми остана од прва година. Електро...Значи од овој Благоја понеписмен асистент нема и нема да има. Мислам дека е и негде во конкуренција за најглупиот човек што завршил електро
Нема уштеКога сме кај Благоја, дали има резултати по ОЕТ за паралелка А? И јас полагав ОЕТ2, а требаше уште поодамна да ми биде положен. Ај само уште тој предмет ми остана од прва година. Електро...
Па, ако ги имаш резултатите постирај ги и ќе ти бидам благодарен. Баш и јас полагав во таа просторија кај што викаше подобро да ги напишеме крајните формули, па после ако имаме време да ги замениме и вредностите и да добиеме конкретна бројка. Според негова филозофија подобро 5 поени да ни крати за ненапишаниот краен резултат, отколку 30 поени за задача како што кажа. Во иста просторија сме полагале значи.
Денес мора да објави пошто го крши тој договор дека најдоцна 5 работни дена од полагањето на испитот мора да има резултати. Епа добро е чим нема резултати, ја све се плашам да не сум го испуштил терминот за дополнително теорија/задачи ако бидам повикан. Сметам дека добро решив, ама можеби ќе сака уште малку да ме помачи.Нема уште
А мат1 положи?дечки дали некој има посетувано приватни часови математика 2? може ли да ми препорачате некој професор?
ne... moram da imam polozeno matematika 1 za da polagam matematika 2?А мат1 положи?
мислам не, онака те прашавne... moram da imam polozeno matematika 1 za da polagam matematika 2?
лидија само .. жената е закондечки дали некој има посетувано приватни часови математика 2? може ли да ми препорачате некој професор?