Cheross
COOL BOY
- Член од
- 27 август 2011
- Мислења
- 548
- Поени од реакции
- 381
da od pocetok pocetni rabotiШто треба да се учи конкретно ... теорија ... Електротехника 1 ?
da od pocetok pocetni rabotiШто треба да се учи конкретно ... теорија ... Електротехника 1 ?
За ИКИ мислам дека услов е ЛКДА.Слуша ли некој КА да ми каже дали има услов предметов?
Кориснички интерфејси е мошне фин предмет, се учи WPF (XAML + Visual C#) и jQuery.Некој да препорача изборен за ИКИ 6ти семестар? Се мислам меѓу податочно рударење, анализа на податоци, кориснички интерфејси и е-комерција (наводно се учело нешо со .NET у ова....)
Има таква обавезна семинарска, до фиксен датум у јуни? (као секој друг предмет кај Лошковска)Кориснички интерфејси е мошне фин предмет, се учи WPF (XAML + Visual C#) и jQuery.
За другите не знам.
Има, има.Има таква обавезна семинарска, до фиксен датум у јуни? (као секој друг предмет кај Лошковска)
Како што ти кажа колегата shadow, има. Можеш во било која сесија да ја предадеш, само ќе треба да го пријавиш предметот за таа сесија.Има таква обавезна семинарска, до фиксен датум у јуни? (као секој друг предмет кај Лошковска)
Па според анкетата во ТК групата на фејсбук, испаѓа дека Компјутерски Архитектури е најпопуларен. Ама добро би било и мислење тука да се даде од постари колеги.Луѓе, што изборен да се зема ТК 4ти семестар?
Мислев дека никогаш нема да прочитам вакво нешто :SЈас не најдов посоодветна тема, ама сакам да поставам едно прашање. Доколку има некој да ми одговори (ќе може и во порака, ќе бидам благодарна).
4-та година сум на е-бизнис, и планирам да запишам постдипломски на електро, проектен менаџмент, па дур не се одлучам (иако има време) сакам да слушам разни искуства поврзани со овој смер.
Ја разгледав студиската програма, но така не можам нешто многу, многу да заклучам.
Дали од другите факлутети лесно се снашле?
Дали задолжителните и изборните предмети се многу тешки?
Дали и какво предзнаење треба да се има? и сл.
Тенкју.