Toneh
is a turtle
- Член од
- 21 август 2005
- Мислења
- 5.510
- Поени од реакции
- 907
Првиот ден сме во Борис Трајковски салата, така да, се сомневам дека уште тој ден ќе почнеме.Day one!!!
Првиот ден сме во Борис Трајковски салата, така да, се сомневам дека уште тој ден ќе почнеме.Day one!!!
Првиот ден ќе ве соберат сите и ќе ви одржат едно предавање за факултетот и неговата историја, а уште од наредниот ден кога ќе ви дојде професорот ќе почне со предавање. Најпрво информации за предметот, книги/скрипти, број на часови и слично. Запознавање - нема :smir:. Со аудиториските вежби ќе почнете покасноПрвиот ден сме во Борис Трајковски салата, така да, се сомневам дека уште тој ден ќе почнеме.
Па и јас ова го мислам дека ќе биде .. од нареден понеделник можи конкретно да се кажи и со учење и предавање сите додека ни се изредат што како простории да ни кажат предмети .. и бла ствари Али ајде се ќе биде штом сме дошле до оваа ситуацијаПрвиот ден ќе ве соберат сите и ќе ви одржат едно предавање за факултетот и неговата историја, а уште од наредниот ден кога ќе ви дојде професорот ќе почне со предавање. Најпрво информации за предметот, книги/скрипти, број на часови и слично. Запознавање - нема :smir:. Со аудиториските вежби ќе почнете покасно
Прв ден нормално запознавање, односно свечен час, декан, министер некој може да се обрати...Па и јас ова го мислам дека ќе биде .. од нареден понеделник можи конкретно да се кажи и со учење и предавање сите додека ни се изредат што како простории да ни кажат предмети .. и бла ствари Али ајде се ќе биде штом сме дошле до оваа ситуација
Министер? Нас лани ни се обрати големиот водач лично.
Министер? Нас лани ни се обрати големиот водач лично.
И тоа да го видиме .. ај ќе помине .. после сите светци ќе ги бараме да ни помагаат Па и јас од наредната недела очекувам густ распоред да ни дадат што како идеПрв ден нормално запознавање, односно свечен час, декан, министер некој може да се обрати...
Од понеделник фаќајте пенкалата почнувате одма, чим ќе има распоред све си тера со ред, не е средно....
Да така некако би требало да се одвиваат настанитеВо вторник ќе треба да идеме значи на свечен час,бла бла..
И потоа ќе треба да се вратиме до ФЕИТ за да земеме распоред за среда.За другите денови како ќе биде распоредот не знам.
Па,колеги/колешки со среќа на сите!! :smir:
Како мислиш ефикасни?Не да се ефикасни овие... Секоја им чест.
Ако ги имаш положено колоквиумите И ако го имаш задоволено минималниот критериум на бодови за шеска тогаш го имаш предметот положено и немаш потреба на испит да го идеш.Здраво колеги бруцош сум на ИНФО, па ме интересира како иде шемата со колоквиуми? Дали ако ги имаш положено колоквиумите си ослободен од испит или мораш на испит по секоја цена?
поздрав