абе незнам и јас кој ставил во заграда совети мислам дека само електро факултет би бил доволен наслов.na tema elekro fakultet (soveti) vie se dogovarate za pivo!?!? zaebi taa rabota, daj kazete dali da se prebacam na germanski poso ovaa angliski me tera sekoe predavanje da go spijam... i toa kaj nea na cas!i druga stvar, sto mnogu me kurci na fakultetov... KELNEROT U BIFE!!! denes doaga na masa i pcue kako tie u kujna krsele tanjiri, se vrti i se mava u cadorot i mu leta fildzan :pos2: (ova barem me nasmea, koa neam so da praam dur go cekam 2 saata).
Стручното на англиски е што ќе научиш како е струја,отпорник,кондензатор и сл. зборови на англиски,другото е гола вода.fala na sovetotproblemot e toa sto jas znam i angliski i germanski i nemozam da se resam, a site zborat razlicno. nekoi vikaat deka germanski site imale 9ki i 10ki, a nekoi vikaat deka gorenavedenive nemale poim sto zborat :uvo:. od edna strana angliski mi izglease za bolje poso e strucen, ama ne planiram da kisnam kaj nekoj na predavanja (osobeno kaj nekoj dosaden) koga za mnogu pomalku trud mozam da imam 10ka. pomos?
aj sto e toa debilno, aj sto "ucime" kiksovi od lani od tipot na www (temnata strana na svetot), pa i ako krevas raka i neznaes dobivas +??? SE TEPAAT LUGE KOJ DA KAZE!Па и јас си спијам на англиски.Досадни предавања,особено некако дебилно ми беше што требаше имињата да си ги напишеме на лист.:kesa:
Toa kelnerite u bife ti se najglupite luge so postojat. A za cenite da ne zborime. A angliski e posebna prica.aj sto e toa debilno, aj sto "ucime" kiksovi od lani od tipot na www (temnata strana na svetot), pa i ako krevas raka i neznaes dobivas +??? SE TEPAAT LUGE KOJ DA KAZE!
p.s. i posle takvo predavanje... go cekas kelnerot 3 saati da ti donese neso pogresno!![]()
Леле стварно, не удави англиски со лански гафови. Се чувствував како да сум на час по англиски за деца со посебни потреби. Професоркава ептен е влезена во филмот: “Сите сте глупи, само јас сум најпаметна“. И тоа не можеме англиски на колоквиум, туку само на испит. На задолжителните предмети не ни пуштаат списоци да се потпишеме, на еден единствен изборен, англиски, се потпишувавме.aj sto e toa debilno, aj sto "ucime" kiksovi od lani od tipot na www (temnata strana na svetot), pa i ako krevas raka i neznaes dobivas +??? SE TEPAAT LUGE KOJ DA KAZE!
p.s. i posle takvo predavanje... go cekas kelnerot 3 saati da ti donese neso pogresno!![]()
Со Спортекс си во групаЛеле стварно, не удави англиски со лански гафови. Се чувствував како да сум на час по англиски за деца со посебни потреби. Професоркава ептен е влезена во филмот: “Сите сте глупи, само јас сум најпаметна“. И тоа не можеме англиски на колоквиум, туку само на испит. На задолжителните предмети не ни пуштаат списоци да се потпишеме, на еден единствен изборен, англиски, се потпишувавме.
Инаку, физика ми предава Вера Георгиева, Ласко е асистент. Математика Билјана Јолевска, а Бабаче е асистентка. Основи на електротехника ми е Грчев, Кацарска асистентка. Структурирано програмирање Дејан Ѓорѓевиќ, а асистентот не се сеќавам точно, мислам Маџиров се презива.
*Математика Весна Андова feat. Бучковска =)Овие не се нормални бе...
Зашто бе нови групи...ја си бев во Б и супер ми беше, а сега сум во Ѓ
А професориве па...никого не знам...
Физика ми е Маргарита
Програмирање-Лошковска
Електротехника-Коста
Математика-Бучковска
и ич не ми изгледаа на добри по презимињаваГрешам?
Леле катастрофа...ја мразам групава...ја мразам
А вие која група сте? Истата?