Факултет за Електротехника и информациски технологии

Д

Демијан

Гостин
Кажете ми нешто за КСИА дали е тешко мн?Дали ќе паднам уште у прва година.Математика,физика поготово дали е тешко.Кој е заебан професор итн итн..

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Прва година сите смерови учат исто така да без разлика на кој смер ќе одиш исто ти се фаќа :smir:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
Да да знам за тоа.Него кажи ми како е математика,физика мн ли е тешко?
еве јас ќе ти кажам најдобронамерен совет НЕ СЛУШАЈ НИКОГО што ти збори, ни дали е лесно, ни дали е тешко, ни професорите какви се ништо :helou:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Само слушај го Димче и се ќе биде супер:pos:

шалили смо се:helou:

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
еве јас ќе ти кажам најдобронамерен совет НЕ СЛУШАЈ НИКОГО што ти збори, ни дали е лесно, ни дали е тешко, ни професорите какви се ништо :helou:
Мислам дека Димче најдобро ти кажа. Се зависи од тебе, не од „тежината“ на материјалот. Ако не си загрееш столчето, ништо од тебе :wink:

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
1.Седење на маса и решавање (секој ден барем 2-3 саати)+викенди
2.Нема муабет "леле ме мрзи денес да учам"
3.Пиење кафе секој ден (обавезно) со пријатели и непријатели (се мисли на колеги и колешки) и тоа во бифе
4.Кој не знае математика нека си седне уште од утре да си повтара
5.Гледајте да имате вонсериска блискост со колешките (повредни се и секогаш ги имаат правилните материјали)
6.Колоквиумите се ОБАВЕЗНИ
7.И може најбитно од се НЕ СЕ ОТКАЖУВАЈТЕ, на електро имаат систем да ви ги истестираат нервите и трпението.....(кога ќе дипломирате ќе им битете благодарни.... на некој начин..:) )
Читај ова горе....и тоа е тоа нема некоја филозофија

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ајде со лесно нека ви започне студентскиот живот.Честитки за сите оние храбри момци и девојки кои го загризаа мамецот (ака Електро).
Отсега поодговорно и пореално.
На предавање мора да одите оти чичо Панчо ќе ви го расплаче мамето на усмен у февруари.
Едно тетратче за аудиториските по физика.Уште едно за по програмирање.
Имате копии од решени аудиториски и испитни по Електротехника во копирница и нема потреба од малтретирање.
Математика и книгата прочитајте ја.
Среќно!
Панчо замина во пензија иначем :))

А на која книга математика мислиш да се прочита?
На математичка анализа ли?

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
Ама зависи кој ќе дојде на негово место...
Кој и да дојде ќе биде подобро од Панчо ..... сигурно .....
Коста Митревски, Весна , Грчев, Кацарска..... сите се подобри од Панчо

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Еј, луѓе, индекси има во книжарницата во факултетот или во Студентски збор да бараме? Прееска се јави другарката на студентски прашања и беа мноооогу “љубезни“ и рекоа дека они ништо не знаат, зошто сме ги прашувале нив.

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
Во Студентски збор има. Барем имаше сабајле кога бев во 12 часот.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
Еј, луѓе, индекси има во книжарницата во факултетот или во Студентски збор да бараме? Прееска се јави другарката на студентски прашања и беа мноооогу “љубезни“ и рекоа дека они ништо не знаат, зошто сме ги прашувале нив.
Во Студентски збор има. Барем имаше сабајле кога бев во 12 часот.
сите документи ќе си ги најдете или во Тобако што е внатре во факултетот (преголема гужва ќе биде :)) или тие што се надвор пред факултет "тезгарите" они исто така продаваат.само ќе им кажете кои документи се за упис и они се ќе ви дадат и индекс и легитимација и пријавни листови се што треба кај нив барајте, освен слики тоа од дома да си носите :pos: :)

Kajgana Shop

На врв Bottom