Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
22 август 2010
Мислења
45
Поени од реакции
1
Електро Факултет

Имам мал проблем...
Во првиот уписен рок пробав да се запишам и ме одбија зошто немав математика полагано на матура (иако знаев дека треба не полагав :S), сега ке чекам втор уписен рок и пак ке пробам.
Да не знае некој колку места има останато, и дали има некој вакво искуство?

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Не се секирај. На енергетските смерови имаш место колку сакаш....

Член од
22 август 2010
Мислења
45
Поени од реакции
1
Не се секирај. На енергетските смерови имаш место колку сакаш....
Сакам ИКИ, али коа сум глуп не си избрав математика на матура:tapp: ми иде да се скинам.. а на ИКИ примаат 200 души, сеуште има надеш дека останало уште место :toe:

Член од
22 август 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
Mislam deka nemozas da se zapises bez matematika......kako i da e, probaj pak i so sreka :) Inaku, i jas planiram da se zapisam na elektro, ama na dispenziranata paralelka vo Kicevo.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Сакам ИКИ, али коа сум глуп не си избрав математика на матура:tapp: ми иде да се скинам.. а на ИКИ примаат 200 души, сеуште има надеш дека останало уште место :toe:
Сакаш на ИКИ без математика? :nesvest:
Ај уште кажи ми и дека не ти иде математика или програмирање, па да се самоклоцнам....

Член од
22 август 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
Epa super, ko taka :) Ima mnogu mesta niz Elektro, a baska i tezok fakultet e........... ne veruvam deka nema da te primat.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Да не те разочарувам но мислам дека на ИКИ е речиси неверојатно да останат празни места за втор уписен рок. евентуално некое местенце со кофинансирање, но многу тешко. Голема грешка ти е што не си полагал математика ако си мислел да се запишеш на феит...

Mislam deka nemozas da se zapises bez matematika......kako i da e, probaj pak i so sreka :) Inaku, i jas planiram da se zapisam na elektro, ama na dispenziranata paralelka vo Kicevo.
Може во втор уписен рок со промашен екстерен предмет, како и со положена училишна матура.

Член од
22 август 2010
Мислења
45
Поени од реакции
1
Сакаш на ИКИ без математика? :nesvest:
Ај уште кажи ми и дека не ти иде математика или програмирање, па да се самоклоцнам....
Ми иде само шо у средно не се замарав, не учев. Иначе и у средно учев програмирање 3 години така да имам искуство :)

Член од
22 август 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
Eletroenergetika i ureduvanje

Se zapisav na Elektro i sega mi treba pomos :toe: Prv ispit vo prv semestar mi e Matematika 1 i ako moze nekoj da mi kaza sto otprilika sodrzi ispitot? Kakovi zadaci ima i sl? Fala vi........:salut:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Сеа поднесе документи? Матурантка си?

Х

Ханзо

Гостин
Имате тема за ФЕИТ, аман веќе. Оној ќе се запишува, нема поим како му се вика факултетот. Бреј.
Вака сега, да бидам од корист. Математика 1 ти е аналитичка геометрија, лимеси, изводи, и веројатно уште нешто кусур што не се сеќавам.

Also, управување. Какво уредување, каков ентерирер по ѓаола. :pos:

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Дадени документи на ТК па ќе видиме од 15ти како ќе иде. Има некои кајганџии на телекомуникации, освен Џену ?
Јас сум на ТК, сега трета година. Ако имате прашања за предмети или слично, бујрум пишете тука или на мејл или пак здравје од септември и во бифе :)

Член од
22 август 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
Сеа поднесе документи? Матурантка си?
Ne, jas sum od onaa generacija sto ne polagase drzavna matura. Pauzirav 7 godini, bev po stranstvo, se omaziv i sega resiv da studiram :)

--- надополнето ---

Имате тема за ФЕИТ, аман веќе. Оној ќе се запишува, нема поим како му се вика факултетот. Бреј.
Вака сега, да бидам од корист. Математика 1 ти е аналитичка геометрија, лимеси, изводи, и веројатно уште нешто кусур што не се сеќавам.

Also, управување. Какво уредување, каков ентерирер по ѓаола. :pos:
hahaha...................da Hanzo, vo pravo si, upravuvanje :) Se presmeav koga vidov sto sum napisala :D Pozz i fala :)

Kajgana Shop

На врв Bottom