Фактор Страв (Fear Factor)

Член од
26 октомври 2009
Мислења
273
Поени од реакции
33
Не, втората. Погоре имаш линк од двете до сега што биле!

--- надополнето ---

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.128
Поени од реакции
3.993
Ееееј закон е шоуво, го иам глеано и многу ненормални работи им прават на кандидатите лол

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Една од најгадните емисии шо ги имам гледано.
Баш долго време сакав да ги спуштам пак да ги гледам, ама ми се бендисва шо има и хрватска верзија сега.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Гадни се. Ја не можам да ги глеам. Јагули, змии, тарантули, глувци, лебарки хасдкајсдахсдјкласдлкасдлхасд гнасно.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Значи стварно не поднесувам реални шоуа, за ова само ја имам чуено рекламата и секако дека не планирам да гледам. :icon_neut:

E

elena.

Гостин
И мене ми е океј шоуто, баш вчера го гледав, ама водителката... многу е HC...не!

milky

битолчанка
Член од
20 август 2009
Мислења
39
Поени од реакции
2
Странските се многу појаки и ова е добро ама јас ни за милоин евра не би го правела ова пајаци, змии и сите гнасни сустештва неееееееееееееееее!

Член од
26 октомври 2009
Мислења
273
Поени од реакции
33
Странските се многу појаки и ова е добро ама јас ни за милоин евра не би го правела ова пајаци, змии и сите гнасни сустештва неееееееееееееееее!
И јас исто...незнам за која цена би можел да се нафатам на ова, а башка што има шанси сите гадости да ги поминеш и на крај пак пари да не земеш!

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Супер е шоуто, само водителката многу ме нервира. :)
Сака да изгледа премногу озбилна,демек страв да им внесе на натпреварувачите но слабо и оди изгледа :)
Интересно е шоуто :)

Kajgana Shop

На врв Bottom