Фактор Страв (Fear Factor)

• Креатор на темата Креатор на темата dimigor
  • Време на започнување Време на започнување
Не, втората. Погоре имаш линк од двете до сега што биле!

--- надополнето ---

Ееееј закон е шоуво, го иам глеано и многу ненормални работи им прават на кандидатите лол

Една од најгадните емисии шо ги имам гледано.
Баш долго време сакав да ги спуштам пак да ги гледам, ама ми се бендисва шо има и хрватска верзија сега.

Гадни се. Ја не можам да ги глеам. Јагули, змии, тарантули, глувци, лебарки хасдкајсдахсдјкласдлкасдлхасд гнасно.

Значи стварно не поднесувам реални шоуа, за ова само ја имам чуено рекламата и секако дека не планирам да гледам. :icon_neut:

И мене ми е океј шоуто, баш вчера го гледав, ама водителката... многу е HC...не!

Странските се многу појаки и ова е добро ама јас ни за милоин евра не би го правела ова пајаци, змии и сите гнасни сустештва неееееееееееееееее!

Странските се многу појаки и ова е добро ама јас ни за милоин евра не би го правела ова пајаци, змии и сите гнасни сустештва неееееееееееееееее!
И јас исто...незнам за која цена би можел да се нафатам на ова, а башка што има шанси сите гадости да ги поминеш и на крај пак пари да не земеш!

Супер е шоуто, само водителката многу ме нервира. :)

Сака да изгледа премногу озбилна,демек страв да им внесе на натпреварувачите но слабо и оди изгледа :)
Интересно е шоуто :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom