- Член од
- 10 февруари 2013
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 21
утре.Без ... марама?
Ова ќе да е некоја нова слика . Шала на страна, и он уште држи grudge? Дај праќај го ваму for some love
утре.Без ... марама?
Ова ќе да е некоја нова слика . Шала на страна, и он уште држи grudge? Дај праќај го ваму for some love
Ete!Без ... марама?
Јас морав. Критична бројка заеднички пријатели на фејсот. Уште да сеирам и да се закачам е контрапродуктивно. Не им го заборавај влијанието, ќе останам без дел од пријателите, опасна ситуација е .Вака-така, сите омекнавте, откога ја видовте Наташа, во главно.
Ништо...
Moре пропорционално ти пораснало егото со годините а?Au dobaar e
Ovoj za 2 min ke go skrotam be, piece of cake hahahah
а се имаме на фб?Јас морав. Критична бројка заеднички пријатели на фејсот. Уште да сеирам и да се закачам е контрапродуктивно. Не им го заборавај влијанието, ќе останам без дел од пријателите, опасна ситуација е .
Мене ме копка само покрај толку з.п. како не го знам девојчево во живо.
Со години може растат и цицки. Не сум ја видел одамна, најискрено.Moре пропорционално ти пораснало егото со годините а?
Не реков дека јас ќе давам love >_>Ete!
I kako posle da ne ubacam gay sega? DDD
Морав да ја зачувам сликата за вакви моменти:Сега ми текна ради кого ја отворивме темава
Се почна со тој марамџијата Андреј, што се правеше паметен
Demi__God дај викни го на форумов да си поправиме муабет
Типот одамна се понаша ко да е Бог, умрев од смеење коа на фб пред некој месец имаше пишано дека бил боље од Џајковски. Мислам каде бе дечко со твоето лејм техно, и со тој куртон на главаKje se voobrazi deka tuka go barale, pa ko Bog kje se ponasha.