Факти за #влијателните

• Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.000
Поени од реакции
12.584
^^Мене страв ме фаќат ако се здружиме вака сите, можда и акција заедничка ќе испаднит некоја тоаш шо прајме немат кој да кењат од страна :confused:

А

Анноун

Гостин
- гледам нови мислења на темата . Отварам , ме носи на 24та страна , а испишани 46 :eek:. Во рок од 2 саата.
- твит - заедницата година дена се спремала за ненадеен напад, и пак без муниција дошле. Слабооо . Сам себе убијал што ја оживеавте темата . А така убаво си "спиеше" .

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
- гледам нови мислења на темата . Отварам , ме носи на 24та страна , а испишани 46 :eek:. Во рок од 2 саата.
- твит - заедницата година дена се спремала за ненадеен напад, и пак без муниција дошле. Слабооо . Сам себе убијал што ја оживеавте темата . А така убаво си "спиеше" .
Кои бе без муниција? Дојдоа, собраа уште некој follower, договорија и кафе со некои ...

Јас ти кажувам, стратегијата им е да ги засакаме. Прекасно е за мене, ама ти можеш на време да се извлечеш! Run Forrest run!

Член од
10 февруари 2013
Мислења
83
Поени од реакции
21

тапа сме, не може сите кул како тебе да бидеме. :place:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи сума сумарум може да направиме.
Сите спростени, избањати, love is in the air, можеме фино-лепо сите да си легнеме оти кој со испитна, кој со предавања утре.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

Kajgana Shop

На врв Bottom