ај па и вие...се слагам. уште нешто само да си кажам, ако некогаш имате проблем со одредени фаци обратете им се само на нив. вака е глупо.
Генерализирачки беа и твитовите, барем тие што ги сретнав. Такви што некому ќе му створат погрешна слика за форумов.
А тие што сме и на обете “мрежи“ знаеме кои ликови се „влијателните“ за кои се збори. Не се збори за они кои имаат 1000+ или 2000+, хејтот, оној првичниот беше врз тие (а беа баеѓи до душа) кои при акцијата за Смилковско не посипаа со секакви навреди.
Можеби и таквите подоцна се предомислиле, не знам. Но тогаш се изглупираа и затоа јадеа хејт. Дроби си, сркај си јебига.
Ако не се препознаваш у таквите, нема потреба од „страв“ дека кон тебе се упатени. А ако си од таквите, ондак да, си го заслужил тоа, барем за тогаш.
Сеа биди поздравен, има многу побитни работи во околинава за „опрвање“, па дури и за сеир, од ова.![]()
извини душо следниот пат ќе внимавам, нова сум и не знам да се карам сориВака пишуваат бугарите по форумов, а да си доволно долго тука ќе знаеш какво е мислењето за нив.
ми билдаш фолоуерс вака. и его (да те поштедам сама да го кажеш тоа).ај па и вие...
Boycheen ака фраерќата шо не откива идентитет сакаше да каже, цитирам кхм "и не знам зошто форумџиите ја мрчат Штангла сеа. ало јас почнав. ела мене кажете ми да ви напраам сендивч!"
ајде сега обратете и се и кажете и да ви направи сендвич!
Kако да сум сериозен бе брат коа се убацуваш со џакузуки шпиц брада на форум и се понашаш ко мало дете.ок дечки, си го кажав мислењето. можеби ќе останам форумџија, можда нема.
фаци од типот на Исак без разлика дали се сериозни или не, го поебуваат муабетот.
Добра ноќ, останете ми добри, известете го твитер за наредната хуманитарна акција, ќе помогнеме. сепак е полесно кога те следат над 2000 луѓе. поздрав.
Важи ќе те известам лично, само де кажи се кој/а си на твитер да можеме да те пингамеок дечки, си го кажав мислењето. можеби ќе останам форумџија, можда нема.
фаци од типот на Исак без разлика дали се сериозни или не, го поебуваат муабетот.
Добра ноќ, останете ми добри, известете го твитер за наредната хуманитарна акција, ќе помогнеме. сепак е полесно кога те следат над 2000 луѓе. поздрав.
Душа тааизвини душо следниот пат ќе внимавам, нова сум и не знам да се карам сори
Kако да сум сериозен бе брат коа се убацуваш со џакузуки шпиц брада на форум и се понашаш ко мало дете.
па речи ми фала бог да чува и да брани, а од егото набилдано пази ќе пукнеш кај да е, упс too lateми билдаш фолоуерс вака. и его (да те поштедам сама да го кажеш тоа).
твитот беше за оние форумџии кои го пишаа тоа за сендвичот. немаше смисла.
Не, остани те молам, барем недела дена, ќе видиш дека не е се црно тука и не се сите ретардираниок дечки, си го кажав мислењето. можеби ќе останам форумџија, можда нема.
Јас затоа во агонија живеам, тежок живот ... што да праиш.ок дечки, си го кажав мислењето. можеби ќе останам форумџија, можда нема.