Aаааааа ти да го киднапирашThe Mummy Returns напиша:Aj go kidnapirame Garfield i go drzime dur ne zavrsi utakmicata kako na onoj filmot so navivacite na Boston Celtics sto go kidnapiraa crnrcot od Utah Jazz.
Прво треба да ги поминеш бодигардите. :pishtoldzThe Mummy Returns напиша:Aj go kidnapirame Garfield i go drzime dur ne zavrsi utakmicata kako na onoj filmot so navivacite na Boston Celtics sto go kidnapiraa crnrcot od Utah Jazz.
SO ke im napraite be?Cthulhu^ напиша:Official match report:
Iako adminite i moderatorite stvarno pokazaa karakter so presvrtot sto go napravija (prvo gubea so 0-3), i za toa im davam respect, sepak moram da kazam i deka ne me impresioniraa bas tolku mnogu so nivnata igra....
Nie si dozvolivme da prokockame komotno vodstvo od 3-0, napraivme nekolku kiksovi pozadi i ne iskoristivme dosta ziher situacii eden na eden so, moram da kazam, maestralniot Garfild, taka bese? Coekot e dzver, kolku cisti sansi fati... Si tepaa zasluzeno i fer.....
Till next time..... Cuvajte se, ke ve potep.... pobedime de.... :pos2:
sreken sum so ke dojdes. Iako sum so tri povredi naneseni od Mac (koja ebano me boli od dvaj odam, drugata od napagacot na Moderatorite i drugata i naopasna ako mi se razrani uste ednas) ja ke igram i ovoj pat ne mi se davaat pari ke tepaaaat USERITEGarfield напиша:Лузерите губат и овој викенд, не за друго, јас пак ќе бидам на гол.
Него кој ќе игра од нивна? Или оваа службено ја добиваме?
The Mummy Returns напиша:Aj go kidnapirame Garfield i go drzime dur ne zavrsi utakmicata kako na onoj filmot so navivacite na Boston Celtics sto go kidnapiraa crnrcot od Utah Jazz.