Batistuta
..пак од скриен број...
- Член од
- 16 февруари 2005
- Мислења
- 1.945
- Поени од реакции
- 50
Тончи не го давамеBusHav напиша:и од сега Тончи ни е прв голман на тимот!
Тончи не го давамеBusHav напиша:и од сега Тончи ни е прв голман на тимот!
Не бе кој ти се изнасмеал нема везеBusHav напиша:Јас само едно не знам.Зошто при крај кога ја мавнав топката со глава сите што беа во публика ми се изнасмеаа!?
Мојот дел им го дадов на модераторите и админите..да не биде за џабе трчањето по дождот!:pos2:Batistuta напиша:Јас сум задоволен и од овој тим денес, а кога ќе ги придодадеме и јузер + бамаргера би било топ. А и од мажоретките две (Real & School) сум задоволен, седеа 2 саата поред игралиште, до колена у вода и гледаа фудбал, лудост. Али едната не извиси кога требаше пиво да се пие :wink:
ТИ !mRnO напиша:Koj bese men of tha match?
Што се жалиш, јас во 5:50 излегов од дома, па ме фати во Центар најголемиот дожд (=The Mummy Returns напиша:I jas sakav da dojdam ali vo Aerodrom do 6.30 pukase i dozd i grad i ne se izleguvase od doma.A ako trgnev posle ke dojdev duri u 7-7.10.Aj drugpat.Kako i da e cestitki do juzerite.
А јас што да кажам бе!?!?Немав една сува точка на целото тело и целата облека,катастрофа бевP.Overdrive напиша:Што се жалиш, јас во 5:50 излегов од дома, па ме фати во Центар најголемиот дожд (=
Нека каже Урбан Мувер каква трансформација доживеав дур да го поминам тој простор од 50 метри (=