ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Леле посебна пофалба за јузерите алал нека им е ама и со моја подршка ништо не правевте пффффффффффффф хахаха

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Јас само едно не знам.Зошто при крај кога ја мавнав топката со глава сите што беа во публика ми се изнасмеаа!?

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
BusHav напиша:
Јас само едно не знам.Зошто при крај кога ја мавнав топката со глава сите што беа во публика ми се изнасмеаа!?
Не бе кој ти се изнасмеал нема везе :toe:

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
А по шо игравте ? :)

Браво за јузерите :)

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Batistuta напиша:
Јас сум задоволен и од овој тим денес, а кога ќе ги придодадеме и јузер + бамаргера би било топ. А и од мажоретките две (Real & School) сум задоволен, седеа 2 саата поред игралиште, до колена у вода и гледаа фудбал, лудост. Али едната не извиси кога требаше пиво да се пие :) :wink:
Мојот дел им го дадов на модераторите и админите..да не биде за џабе трчањето по дождот!:pos2:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ебаве, начи морам да дојдам дефинитивно за трето коло, да почнеме да ги оставаме на нула.
Добро бе админи, па мајку му јебем, на Тончи ли бе да не му дадете милион голови, срамота. Нема оправдание.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
mRnO напиша:
Koj bese men of tha match?
ТИ !:vozbud::vozbud:

Инаку, изнакиснавме, се утепавме од трчање во вода 2:30 часа, попив колено во глава и изгубивме 2 разлика. Интересно беше, ама мачно и нервозно. Јузерите имаа голема поддршка. Се` на се` имаше сигурно повеќе од 25 души.

Лошо изиграв, ама ептен ме болеа нозете...:toe:
Сега (после применото колено во глава и после пивото) и главата ме кине.
Другиот викенд пак фудбал. :duel:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
I jas sakav da dojdam ali vo Aerodrom do 6.30 pukase i dozd i grad i ne se izleguvase od doma.A ako trgnev posle ke dojdev duri u 7-7.10.Aj drugpat.Kako i da e cestitki do juzerite.
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :zlo: :zlo: :zlo:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
The Mummy Returns напиша:
I jas sakav da dojdam ali vo Aerodrom do 6.30 pukase i dozd i grad i ne se izleguvase od doma.A ako trgnev posle ke dojdev duri u 7-7.10.Aj drugpat.Kako i da e cestitki do juzerite.
Што се жалиш, јас во 5:50 излегов од дома, па ме фати во Центар најголемиот дожд (=
Нека каже Урбан Мувер каква трансформација доживеав дур да го поминам тој простор од 50 метри (=

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
P.Overdrive напиша:
Што се жалиш, јас во 5:50 излегов од дома, па ме фати во Центар најголемиот дожд (=
Нека каже Урбан Мувер каква трансформација доживеав дур да го поминам тој простор од 50 метри (=
А јас што да кажам бе!?!?Немав една сува точка на целото тело и целата облека,катастрофа бев

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Следеќе неќу моќи ама после следеќе (ако не забегам во постизборни состојби или слично, ако уопќе доѓем дотад) или попоследеќе сигурно, готови сте.
Вежбајте, шутирајте, давајте голови, оти штом дојдам ЈОК голови за јузери.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom