ФУДБАЛЕРИ КАЈГАНЏИИ!

Кој ќе победи - пие пиво на гага?

• Вкупно гласачи
    52
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А бе, акој се беа за админ тимот, да знам кого да карам? Ве оставив во предност, заминав, губите, нејсе, тама се враќам, нема многу да биде, ама на трева, таму се појаки.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Garfield напиша:
А бе, акој се беа за админ тимот, да знам кого да карам? Ве оставив во предност, заминав, губите, нејсе, тама се враќам, нема многу да биде, ама на трева, таму се појаки.
nisto ne ve spasuva ni na treva ni so tebe ni bez tebe :pos:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Из ит а челенџ??
Ај, посоветувај се со ЛУ, тој ви е капитен, нека ти каже која мотивација имав кога рече дека за секој скротен од него, а иде во гол имам пиво, а за секој примен јас плаќам. После збори. Бива :):):)

Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Acid напиша:
Thief, зошто не кажа дека си сакал да влезеш во игра? :pos:

Иначе, за деби натпревар, имаше добра минутажа. :)
Кажав. :( Сакав да влезам во игра, дури и педерски при крај му викнав на Ејсид: „Мац, не се измори?!“, ама Мац не паѓа на такви финти.
А, Стеф ми вети дека ќе излезе и ме заеба. :(

Кога излезе урбан за јас да влезам, ми се плачеше: Столбот на нашата одбрана и организаторот на нашата игра излегува за јас да влезам?! :( Вие не знаете колку тешко ми падна. :(

И, што има врска деби натпревар или не? Изгорев во желбата да се докажам и - крахирав. :(

И вечерва сум во Скопје, сите кандидати нека побараат елфонски број, ќе им го доставам, ако се спремни да платат пиво, ја сум тетоец - не трошам веќе ни денар. :zlo:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ебате тетоецот, скржав на пиво, на голови, дури и на мускули.

Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Не сум скржав на голови. Ја сум голгетер невиден, у принцип. Ама, к`о Панчев у Интер, бе, брат. :( Немав шанса да се докажам. :)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Thief напиша:
Кажав. :( Сакав да влезам во игра, дури и педерски при крај му викнав на Ејсид: „Мац, не се измори?!“, ама Мац не паѓа на такви финти.
А, Стеф ми вети дека ќе излезе и ме заеба. :(

Кога излезе урбан за јас да влезам, ми се плачеше: Столбот на нашата одбрана и организаторот на нашата игра излегува за јас да влезам?! :( Вие не знаете колку тешко ми падна. :(

И, што има врска деби натпревар или не? Изгорев во желбата да се докажам и - крахирав. :(

И вечерва сум во Скопје, сите кандидати нека побараат елфонски број, ќе им го доставам, ако се спремни да платат пиво, ја сум тетоец - не трошам веќе ни денар. :zlo:
Ти викав да го заземеш моето место,нејкеше,а ја фер испаднав према тебе признај..него може нема да ги глеате моите одлицни одбрани другиот викенд..може ке идам на одмор али чувајте место во тимот за кога ке се вратам да продолжам

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Garfield напиша:
Јас,Тиф,Ејсид,Мистичен,Стеф,Ѕвер,Мрно али јебига те нема тебе губиме,ја немаме потребната мотивација и сигурност затоа вракај се што побрзо па да им вратиме на јузериве......:vozbud:

Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
mRnO напиша:
Ти викав да го заземеш моето место,нејкеше,а ја фер испаднав према тебе признај..него може нема да ги глеате моите одлицни одбрани другиот викенд..може ке идам на одмор али чувајте место во тимот за кога ке се вратам да продолжам
Не знам да бранам. Не дека не сакам, не дека се курчам, едноставно не знам. :( Отсекогаш сум играл веза или шпиц (особено второво, ама овојпат сакав да му го препуштам местото на Ејсид, кој, исто така, не се прослави многу-многу :)).

Следниот викенд ни јас нема да можам. Сакате денеска реванш, да ви покажам „чија мајка црну вуну преде“?! ;)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ќе се вратам, па да урлам од позадина хехехе кој што да прави.

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Garfield напиша:
Е да па заради твоето урлање подобро игравме,а во вчерашниот состав немаше никој таков,а јас и да викам џабе е кој ме слуша......:toe:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Garfield напиша:
Па ако имаш тренерски и мотивирачки способности може и да урлаш и тоа може да помогне...и со задоволство ти ја препуштам голманската позиција ја ке играм одбрана...

Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Следниот пат да доаѓам? Ќе ме играте?
Мислам дека со Гарфилд би биле „тим столеќа”. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom