ФОНЕТИКА музички фестивал на плажа Изгрев, Струга - 02.08.2008

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Супер си беше журчето.Јас си уживав,не играв ама добро ми беше..

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Фонетика одлично журче..... одлично музиче се сврте, се изнаденсав у први борбени клаберски редови и меѓу цела публика.

И ми се скрши филм кај 4 и пол......... причините се....... подоле у П.С... :)

П.С. Јоцо и Божица вас ве зиам на журки само да ми причувувате стварите.... + 2л. Cоca Cola имате од мене... :pos:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Вотка бре, не се иде со рокери на журка, јас престанав да дружам рокери откако ми сјебаа филм на Bungle во Club. Опичивме по 250 денари а си отидовме пред да излезе бразилецот на грамофони.
Него некој ако може нека пише ред два повеќе, по можност за САФ, ептем ми е криво што ги пропуштив, али јебига, сплет на околности.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Топ Фестивалче за 250 денари :)
Отидов пред 12 нешто така и ги фатив Грин Аут Аут Аут - топ беа фаците, а после нив еден од најдобрите настапи кои сум ги проследил кај нас општо!
ФАС-САФ, многу добра журка посебно што отворија со Шеф од Чиста Околина лелелеле овации и паѓање у несвест беа присутни кај публикава, главно составена од раперишча од оние опасните, вистински шо биле демек :pos:
Исфураа топ репертоар, истите текстови - ама нови инструментали - Парче!!!
И една трака на Енглески и уште нешто плус минус....
И се шибнав на Кирил...Е тоа беше Крф!
Настап специјално за наша публика, јас полетав уште малце од добра музика...
И глеам изгрејсонце веќе и си викам фаќај патот накај Охрид, доста беше

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Одлично журче. Игравме ко наапани без престан од Роботник па до Мишковски (6 а.м.)
Не сум била другпат на журка на Изгрев, ама плажана е ко створена за журки. Музиката се погоди ептен: Први ги слушав САФ, па Роботник, па Бојаџи, Џајковски, па Мишковски. СИТЕ беа феноменални. Ова беше еден од најдобрите музички настани на кои било кога сум присуствувала.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Фонетика одлично журче..... одлично музиче се сврте, се изнаденсав у први борбени клаберски редови и меѓу цела публика.

И ми се скрши филм кај 4 и пол......... причините се....... подоле у П.С... :)

П.С. Јоцо и Божица вас ве зиам на журки само да ми причувувате стварите.... + 2л. Cоca Cola имате од мене... :pos:
Вотка бре, не се иде со рокери на журка, јас престанав да дружам рокери откако ми сјебаа филм на Bungle во Club. Опичивме по 250 денари а си отидовме пред да излезе бразилецот на грамофони.
Него некој ако може нека пише ред два повеќе, по можност за САФ, ептем ми е криво што ги пропуштив, али јебига, сплет на околности.
Тонка ти и шефот сте друга класа...добро е и што успеавме шефот у 4 да го тргнеме пошо првичниот план му беше 24 часа да седи.
Иначе ја 10 минути седев на сцена и после земав лежалка и до крај уживав во езерото и повремената ванземаљска појава на деско без маица и цвикери у ќора темница :pos:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Прашање, САФ=Смилен,Гоце,Пикисипи? или само Гоце и Пикисипи?

Иначе ќе си кснев од гзот за журкава, а златна гага карта

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Прашање, САФ=Смилен,Гоце,Пикисипи? или само Гоце и Пикисипи?

Иначе ќе си кснев од гзот за журкава, а златна гага карта
Гоцееее, Гоооцеее (Васка, пејачката на народни песни за Гоце Делчев) :pos:

200 денари сепак е рамно на гага карта. Само кај мене друг беше моментот. Како и да е. Остануваме покуси за едно многу битно случување.

Мене ми тргна годинава. Да не редам настани што ги пропуштив, уште повеќе ќе бедираш.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Хаха само кој го има понашањето на Смилен кога се качи на сцена...леле ни зборови ни слики не може тоа да го доловат!

Кој психо е еј!

Член од
16 ноември 2007
Мислења
26
Поени од реакции
0
Добра забава у секој случај, али тоа со водата 100 ден. и тоа роса....е тоа не му беше на место.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Ја па скопските ги земав по 80 динара цело време (силвер мун хејтер!) :pos:

LordCalipso

Староседелец
Член од
10 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
54
Zurkata bese fenomenalna mnogu narod dobro ozvucenje gaga karta i sekako mnoogu lepotici!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom