- Член од
- 8 мај 2007
- Мислења
- 250
- Поени од реакции
- 1
Братот - стварно добар филм направи. Верувај ми дека на оваа влада може да и се случи ова а знаеш зашто? Прашај си лидерот ама они нема да ти кажат бидејки тоа се доверливи информации и ќе останеш без одговор како и многу граѓани на оваа држава кој упатиле прашања до институциите. Но ете сепак некој знае и нешто повеќе. Да ми ги поживи господ сите пријатели и познаници во и надвор од Македонија од кој понекогаш и се фрапирам што ми кажуваат. Па ете за твоја информација ќе ти кажам дека ОВАА ВЛАДА ги укина средствата за нашите разузнувачи кој работеа надвор од Мк и сега се повлечени во МК. Замисли при решавањето на косовското прашање го немаш клучниот човек за собирање информации од терен ни во Србија ни во Албанија. Е тоа е политиката на оваа влада по прашањето за безбедноста.
П.С. Некој од луѓето што го работеа ова беа вистински професионалци и не ги интересираше политика туку само Македонија и со срце и знаење го работеа тоа.
П.С. Некој од луѓето што го работеа ова беа вистински професионалци и не ги интересираше политика туку само Македонија и со срце и знаење го работеа тоа.