S
Stef Bachatero
Гостин
Успех затоа што тешко се доаѓа во државава до пари и до резиме.А љубовта секогаш доаѓа и си иде.Секогаш љубовта се регенира а парите тешко.Барем тука во државава е така.
Површно размислување.Успех затоа што тешко се доаѓа во државава до пари и до резиме.А љубовта секогаш доаѓа и си иде.Секогаш љубовта се регенира а парите тешко.Барем тука во државава е така.
Има луѓе верувај, романтичари во историјата на светот, што се ориентирале кон пич... ова љубовта наместо кон парите, но love fades, и умирале сиромашни и без љубов.Само кога ќе ја изгубиш љубовта...нема да ти се толку мили парите
Сиромашните луѓе викаат во љубовта дека е решението, богатите во парите.
Zal mi e sto ne se soglasuvam so ova tvoe mislenje, pa ne e se vo parite... Eve ke zaminam da receme za taa mesecna plata od 4000 evra negde i ke go ostavam toj sto go sakam tuka.... I sto? Ke mi bide ubavo i ke uzivam vo toj luksuz nekoe veme, no ke bidam osamena... Ako se raboti za vistinska ljubov, vredi da se razmisli dali tie pai vredat za taa ljubov da se zrtvuva... Se soglasuvam so Lejdi Satori deka ne e se vo parite!:smir:Ако се жртвуваш за љубовта.Еве ти се свиѓа човек,али тој нема услови да биде со тебе.Може да ти даде љубов али скршен динар нема.Дали би идела ти со него.Дали од твоја гледна точка би се омажила за тој,што само може да дреми дома и ништо да не работи или за човек кој може да ти овозможи се и сешто,да се грижи за твоите деца да им поклонува подароци.Било која жена нема да сака маж што седи дома и неможе ништо да сработи.Тогаш нема да биде љубов тогаш ти ќе му бидеш роб и он ќе си седи дома а ти ќе го храниш него.Кога ќе ти дојде успехот ќе ти дојде се и сешто.Таква е реалноста.Да ти понудат 4000 евра работа во странство а личноста што ја сакаш неможе да дојде со тебе,а ти знаеш дека тука тие пари треба 10 години да ги изработиш а таму за еден месец.Би одбрала сигурно работа.После ем ќе си бидеш господин ем ќе си имаш се што сакаш.