Ми треба помош...
Студирам на технички факултет во Битола, факултетот ми е со 3 години, сите 3 години ги ислушав. Ми останаја уште 15тина испити вкупно од сите 3 години од кој поголем број изборни.
Прашањето ми е , Дали може да не го запишувам овај зимски семестар што е во септември, па нареден семестар т.е летен да си продолжам со студии.
Ова го прашувам бидејќи од 10 септември па се до кај февруари, март поради Х причини и обавези не ќе сум во можност да се појавувам на факултет и да полагам. Прашањето ми е дали може да го паузирам овај семестар со запишување на кредити и да продолжам од
нареден? вака ми иди да плаќам 6/7000 за кредити за предмети а цела испитна од тој семестар нема да сум тука, и џабе ми одат парите.
Фала[DOUBLEPOST=1472063322][/DOUBLEPOST]
Ми треба помош...
Студирам на технички факултет во Битола, факултетот ми е со 3 години, сите 3 години ги ислушав. Ми останаја уште 15тина испити вкупно од сите 3 години од кој поголем број изборни.
Прашањето ми е , Дали може да не го запишувам овај зимски семестар што е во септември, па нареден семестар т.е летен да си продолжам со студии.
Ова го прашувам бидејќи од 10 септември па се до кај февруари, март поради Х причини и обавези не ќе сум во можност да се појавувам на факултет и да полагам. Прашањето ми е дали може да го паузирам овај семестар со запишување на кредити и да продолжам од нареден? вака ми иди да плаќам 6/7000 за кредити за предмети а цела испитна од тој семестар нема да сум тука, и џабе ми одат парите.
Фала
Nekoj da pomozit??? ili poslabo