Униформи

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
не ме пали никаква униформа,сексот може да биде поинтересен и без униформи,голо тело си е голо тело :vozbud:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Uniformi ... ah yes

vrele svedjanke na benzinskoj pumpi hahaha :)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Па донекаде ме палат...замислете џандарка,пожарникарка,докторка...добри се но не се пресудни но малку иновации во тој поглед не е на одмет :vozbud:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Уствари зависи каква униформа:vozbud::pos::pos:

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Ауу, да! Униформи ме палат, али не секакви. Највише ученички (не ме сфаќајте погрешно, ученички у средно, од 3та година нагоре :)), чирлидерки, медицински сестри, цајканки... Перверзии на кило и двеста. :)

osicka

ЅвЕрЧе
Член од
12 декември 2005
Мислења
312
Поени од реакции
4
licno mene me pali DECKO MI koga retko ke ja oblece uniformata pred mene (zs ja mrazi posebno koga ja nosi :) ) inace znam deka go palam koga sum so kosulcina i onaka primerno oblecena ako mislite deka lazam prasaj te go :pos2:

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Одлична идеја Латитеа, мислам дека у подрум имам облека која со мали корекции, баш фино ќе се вклопи во секси школска униформа :) Таман наидува една специјална прилика :pipi:

Член од
25 ноември 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0
opaa tuka i sadomazohisti ima posle ako ne zemete po eden kamshik u ruka i tepajte go parnerot ke se popali mn....... ili obleci se kako dzandar vadi pendrakot sekako ti si dzandar...

Член од
16 ноември 2007
Мислења
430
Поени од реакции
6
djandarka. ama ne ko ova nasive niski, debeli (bez navreda do policajcite na forumov) nego nekoja bre od pamet da te izvadi.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
машко у униформа?Нормално дека ме пали!:vozbud:Особено ако е у униформа на пожарникар,војник или со униформа како на оние полицајцине на велосипеди:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom