и јас порано кога барав по интернетов кола,наидов на таков ефтин оглас-а добра кола,скромни километри,изгледаше тип-топ,само беше мерцедес ц220,и кога пишав на мејл добив исто образложение дека она(женско беше) е во Лондон или Париз не се сеќавам,и дека ради тоа ја продавала толку ефтино бла бла....не знам,можеби е случајност,а можеби е и вистина тоа што го збори членот што ти одговорил.Зборам со еден Чех продава ауди а4 2.0 2010 год. за 5800 еур. му викам кажи ми крајна цена вика 5300 еур. Му викам зашто волку ефтино ја даваш, да не има некој квар ? И ми вика колата никогаш не е удрена и перфектна е нема никаков квар, туку јас сум во Лондон и овде давачките за регистрација се многу големи и затоа ја продавам. И уште ми вика дај ми адреса и телефон ако се сомневаш ќе ти ја донесам на мој трошок, ако има некој проблем не ја земај. Ме интересира дали имал некој вакво искуство порано и дали во прашање е некој обид за измама? А иначе како што гледам по огласи коливе во Чешка се доста ефтини. Поздрав
А што ако е крадена колата а ти не знаеш ? ќе го јадеш од нашиве тука ? што ако ја купам ми дае документи ме стопираат и дознаваат дека е крадена,одам у станица образложам се што-како,со емајл со телефонски разговор со се ?