хухуху... убаво
деновиве видов прилично убави работи... езеро, вилинско коњче (хелихоптерче) прекрасни сончеви зраци кои се соединуваа со водата ...светло сини облачиња...нехаотично движење... единствен момент кога на душек уживаш и гледаш нагоре бледо и смирено а топлото ветренце ти ја гали косата.. комплетно се препушташ на моментот а гласовите веке далечно одзвонуваат кај блиската плажа не мислиш на ништо и тотално се препушташ во хармонијата од природата...
Друго Убаво ... преубав чоколаден тен (макар што претходно го мразев) на некои стварно проклето убаво им стои... а гледам и мене
убаво е кога имаш лудо друштво и со кое можеш да се опуштиш и правиш се што ке посакаш..... а уште поубаво е кога за некоја година ке ти текне што си правел и ке се расплачеш од срека и задоволство.
Ubavo mi e koga znam deka nekoj se grizi za mene, ubavo mi e koga lugeto sto jas gi sakam me sakaat Ubav mi e sekoj den, zaso ako mi se slucat denes losi raboti, sledniot den od tie losi raboti ke naucam nesto novo i nesto poucno za samata sebe
убаво ми е кога сум со другарите,со девојка ми со фамилијата.
убаво ми е кога сум на тренинг или на натпревар.
убаво ми е кога сум насмеан и среќен.
убаво ми е кога се е совршено околу мене и ништо не ми фали.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.