не крадат.... другар ми е веќе неколку години на пост и одвреме-навреме ваѓа детална сметка... досега немало грешка....Necrophilia напиша:ке те крадат ко луди...
еве и на татко ми на пост-пејд на космофон му стигна една добра услуга наводно да го зголеми својот тим помалце ке плака старт и поефтини разговори ке имало...
И мене ми стигна ова. Ама јас пред неколку месеци им пратиц меил дали може да си го задржам стариот број (припејд) и да се префрлам на пост пејд Relax таридниот модел. Ми вратија меил дека ќе ме известат кога ќе може. Само малце ми е глупо да чекам до прво Јули, али ај неам друг избор, не ми се мења бројот.Димитар напиша:Ова ми стигна на емаил... закон, од јули, се префрлам на Пост пејд!
Pochituvani,
Ve informirame deka T-Mobile Makedonija AD Skopje, soglasno Pravilnikot za prenoslivost na broevi donesen od Agencijata za elektronski komunikacii, od 01.07.2007 god. kje pochne komercijalno da ja nudi uslugata za prenesuvanje na pretplatnichki broevi (Mobile Number Portability).
Uslugata Mobile Number Portability ovozmozhuva pretplatnikot da go zadrzhi svojot pretplatnichki broj i da se prefrli od eden vo drug mobilen operator ili da go zadrzhi pretplatnichkiot broj i da se prefrli od prepaid vo postpaid (soodvetno postpaid vo prepaid) kategorija vo svojata mrezha.
Vo vrska so toa, dokolku vo ramkite na Vashiot servis imate potreba od identifikacija na kategorijata na pretplatnikot (dali e prepaid ili postpaid), Ve molime najdocna do 23.03.2007 god. da ni odgovorite na ovoj mail i da ni dostavite infomacija za potrebata da ja znaete kategorijata na pretplatnikot (dali e prepaid ili postpaid).
T-Mobile Makedonija AD Skopje
немам сервис не ми е јасно зошто ми стигна ова... но ок е...
E па исто и јас... нешто слично прашував... изгледа не имаат ставено на листатаJane напиша:И мене ми стигна ова. Ама јас пред неколку месеци им пратиц меил дали може да си го задржам стариот број (припејд) и да се префрлам на пост пејд Relax таридниот модел. Ми вратија меил дека ќе ме известат кога ќе може. Само малце ми е глупо да чекам до прво Јули, али ај неам друг избор, не ми се мења бројот.
Димитар напиша:Ова ми стигна на емаил... закон, од јули, се префрлам на Пост пејд!
Проверете мејл, и вие би требало да имате добиено извинување за ненамерната грешкаJane напиша:И мене ми стигна ова. Ама јас пред неколку месеци им пратиц меил дали може да си го задржам стариот број (припејд) и да се префрлам на пост пејд Relax таридниот модел. Ми вратија меил дека ќе ме известат кога ќе може. Само малце ми е глупо да чекам до прво Јули, али ај неам друг избор, не ми се мења бројот.
Да да. Ми стигна на мене пред 3 минути:pos2:Princ напиша:Проверете мејл, и вие би требало да имате добиено извинување за ненамерната грешка![]()