Да ми купиш Миле сукњицу од свиле да будем ко она дама из Лондона- Лепа Брена
Ма удри, удри удри до зоре нека ме нека усне забоље нек ми се ночас покрече све љубиме Шабанееее-Лепа Брена
Удара у главу ко шампањац њено мало краткоцрно колено-Миле Китич
Полицијо опрости ми што грешим-Миле Китич
Распала се наша љубав као стара Југославија-Анонимус
Родичеш му сина краља кокаина-Анонимус
Немам ништа против другарице твоје само знам да оне квару све планове моје-Анонимус
Оди дома малолетничке многу мала си за љубење-Алпина
Кад мали Џоле порасне љуби га мајка биче краљ дискотека-Џогани
Ожени ме и сватичу те озбиљно-Џогани
Црна крава бело млеко ој Мораво хладна реко ој певаљко бела секо шта ме гледаш попреко-Анонимус
Зашто дугу црну косу ти си скратила није ваљда да би се од мене сакрила, скиди шминку уми лице лоше ти стои Плава циганко, плава циганко цео град по тебе зна ме у црно си завила ме-Миле Китич
Црна коса таман тен осмех као измишњен паметна ко пчелица али птица селица; Циганче, циганче да ти купим златно ланче па да стобом светом скитам колко кошта ја не питам, циганче кучни ред ми ти заведи стобом сваки тен проведен веруј ми да пара вреди-Анонимус
Не може нам нико ништа јачи смо од судбине могу само да нас мрзе они што нас не воле-Митар Мирич
Родно место Бања Лука чебапчичи с'пуно лука-Анонимус
Дајем ти рука циганко погледај у мој длан-Анонимус
Ко те има тај те нема, ко те нема тај те сања, ко те сања тај те љуби-Драган Којич-Кеба
Ја те волим Цаки кад си у Паризу-Цеца
Шта се мора знам мора се, шта је лако теби лако је, шта је тешко мени теже је, шта је тако тако је-Индира
Хочу да те гледам док се љубиш са нјом да сватим шта ми фали у кревту мом-Ана Николич
Дијаманти, дијаманти то се памти-Анонимус
Оооо Рамо Рамо Рамо друже мој дали чујеш јецај мој-Анонимус
Опичу све кафане и частичу сви јаране само да ми стобом јутро сване-Халид Муслимович
Хајде мала да правимо лом, шта да не-Шабан Шаулич
Миле воли диско, диско а ја коло Шумадиско, да будемо блиско блиско хармоника свира диско-Лепа Брена
Ни Америка а ни Аустралија нису као моја авлија-Зоран Ванев
Нишка бања топла вода за Нишлије жива згода-Анонимус
Да си мало старија а ја да сам млаџи па да нам сви завиду-Анонимус
Дувни ветре меџу јетре-Анонимус
Зашто ме у образ љубиш нечу да ми будеш друг, промаши бар милиметар и пољубац че бити дуг-Танја Савич
Девојка за једну вече мисли брига ме, а код тебе су још увек моје гачице-Гога Секулич