Турбо мастики:)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Добро разор, сфативме дека си нашол сајт со сите сликички од мастиките.
Аман!

П

Паган-др

Гостин
Ја сум у поново време. Не ги џвакав овие мастики. Знам низ фиоки ми се наоѓаа сликички ама од сестриве, ја не сум ги џвакал. Ми текнува на оние со глумиците и глумците само.

У мое време беа оние што ти ја обојуваа плунката и гомното (поготово зелените :)). Чист отров, колку деца имаше што се испотруја од нив.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кога бев мала најмногу ги сакав, ми купуваа по цели пакети...Леле леле па сликичките, живи радости беа! Одамна не сум ги видела по продавнициве изглеа ги нема веќе.
Исто имаше и едни други мастики Дракула се викаа и имаа самолепливи сликички со светки и памтам на све живо ги лепев.

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Аууу како не ми текнува, јас ги сакав, ама брат ми душа даваше по нив, знам дека еднаш кога имаше повреда го шиеја на хирург и за ништо не се согласи освен за турбо мастики :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Кога бев мала најмногу ги сакав, ми купуваа по цели пакети...Леле леле па сликичките, живи радости беа! Одамна не сум ги видела по продавнициве изглеа ги нема веќе.
Исто имаше и едни други мастики Дракула се викаа и имаа самолепливи сликички со светки и памтам на све живо ги лепев.
Леле еј најдобрите мастики што некогаш постоеле,

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Да бе да, ти текнува кога ги џвакаш јазикот ти станува црн или као беше...
па таква боја имаја,ама вкусот му беше ептен добар.Ај јас заминав до околниве продавници можи ќе најдам :vozbud:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
па таква боја имаја,ама вкусот му беше ептен добар.Ај јас заминав до околниве продавници можи ќе најдам :vozbud:
Аааа луда работа! Глеј сеа што ми напраи, што спомнуваш вкусссс леееј можам да се сетам на вкусот како вчера да сум ги џвакала.

Mark Renton

Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Аааа луда работа! Глеј сеа што ми напраи, што спомнуваш вкусссс леееј можам да се сетам на вкусот како вчера да сум ги џвакала.
Nikogas nema da najdam podobri mastiki od tie :) :(

BTW ispadnav teska budala vo prodavnicata :smir::pipi:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Nikogas nema da najdam podobri mastiki od tie :) :(

BTW ispadnav teska budala vo prodavnicata :smir::pipi:
Епа тоа ти е, продавницата од кај што си ги купував порано е затворена веќе повеќе од 10 години:toe:

corbadzija

Адм1н1страт0р
Член од
21 јули 2010
Мислења
58
Поени од реакции
4
sum dzakal vakvi mnogu mi bea ubavi a i uste si gi dzvakam koga gi kupuvam

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Damn, најдобрите мастики во историјата :D
Како помал големо хоби ми беше собирањето на овие сликички и сеуште ја чувам колекцијата, Црната месечина ја имам али најдобар ми беше Мерцедесот C-112 Прототип :D
Па некој ако чува уште од сликичкиве а не му требаат нека ме исконтактира, може и да се мењаме :D

Kajgana Shop

На врв Bottom