Турбо мастики:)

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување
t178.jpgt174.jpgt176.jpgt182.jpgt175.jpgt179.jpgt180.jpgt177.jpgt183.jpgt181.jpg

Добро разор, сфативме дека си нашол сајт со сите сликички од мастиките.
Аман!

Ја сум у поново време. Не ги џвакав овие мастики. Знам низ фиоки ми се наоѓаа сликички ама од сестриве, ја не сум ги џвакал. Ми текнува на оние со глумиците и глумците само.

У мое време беа оние што ти ја обојуваа плунката и гомното (поготово зелените :)). Чист отров, колку деца имаше што се испотруја од нив.

Кога бев мала најмногу ги сакав, ми купуваа по цели пакети...Леле леле па сликичките, живи радости беа! Одамна не сум ги видела по продавнициве изглеа ги нема веќе.
Исто имаше и едни други мастики Дракула се викаа и имаа самолепливи сликички со светки и памтам на све живо ги лепев.

Аууу како не ми текнува, јас ги сакав, ама брат ми душа даваше по нив, знам дека еднаш кога имаше повреда го шиеја на хирург и за ништо не се согласи освен за турбо мастики :)

Кога бев мала најмногу ги сакав, ми купуваа по цели пакети...Леле леле па сликичките, живи радости беа! Одамна не сум ги видела по продавнициве изглеа ги нема веќе.
Исто имаше и едни други мастики Дракула се викаа и имаа самолепливи сликички со светки и памтам на све живо ги лепев.

Леле еј најдобрите мастики што некогаш постоеле,

Да бе да, ти текнува кога ги џвакаш јазикот ти станува црн или као беше...

па таква боја имаја,ама вкусот му беше ептен добар.Ај јас заминав до околниве продавници можи ќе најдам :vozbud:

па таква боја имаја,ама вкусот му беше ептен добар.Ај јас заминав до околниве продавници можи ќе најдам :vozbud:

Аааа луда работа! Глеј сеа што ми напраи, што спомнуваш вкусссс леееј можам да се сетам на вкусот како вчера да сум ги џвакала.

Аааа луда работа! Глеј сеа што ми напраи, што спомнуваш вкусссс леееј можам да се сетам на вкусот како вчера да сум ги џвакала.

Nikogas nema da najdam podobri mastiki od tie :) :(

BTW ispadnav teska budala vo prodavnicata :smir::pipi:

Nikogas nema da najdam podobri mastiki od tie :) :(

BTW ispadnav teska budala vo prodavnicata :smir::pipi:

Епа тоа ти е, продавницата од кај што си ги купував порано е затворена веќе повеќе од 10 години:toe:

sum dzakal vakvi mnogu mi bea ubavi a i uste si gi dzvakam koga gi kupuvam

Damn, најдобрите мастики во историјата :D
Како помал големо хоби ми беше собирањето на овие сликички и сеуште ја чувам колекцијата, Црната месечина ја имам али најдобар ми беше Мерцедесот C-112 Прототип :D
Па некој ако чува уште од сликичкиве а не му требаат нека ме исконтактира, може и да се мењаме :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom