Леле еј најдобрите мастики што некогаш постоеле,Кога бев мала најмногу ги сакав, ми купуваа по цели пакети...Леле леле па сликичките, живи радости беа! Одамна не сум ги видела по продавнициве изглеа ги нема веќе.
Исто имаше и едни други мастики Дракула се викаа и имаа самолепливи сликички со светки и памтам на све живо ги лепев.
Да бе да, ти текнува кога ги џвакаш јазикот ти станува црн или као беше...Леле еј најдобрите мастики што некогаш постоеле,
па таква боја имаја,ама вкусот му беше ептен добар.Ај јас заминав до околниве продавници можи ќе најдамДа бе да, ти текнува кога ги џвакаш јазикот ти станува црн или као беше...
Аааа луда работа! Глеј сеа што ми напраи, што спомнуваш вкусссс леееј можам да се сетам на вкусот како вчера да сум ги џвакала.па таква боја имаја,ама вкусот му беше ептен добар.Ај јас заминав до околниве продавници можи ќе најдам
Nikogas nema da najdam podobri mastiki od tieАааа луда работа! Глеј сеа што ми напраи, што спомнуваш вкусссс леееј можам да се сетам на вкусот како вчера да сум ги џвакала.
Епа тоа ти е, продавницата од кај што си ги купував порано е затворена веќе повеќе од 10 годиниNikogas nema da najdam podobri mastiki od tie
BTW ispadnav teska budala vo prodavnicata :smir: