Трошите ли многу пари на коцкање? (кладилници, астра...)

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
ne mozam da gi razbiram lugeto sto dremat po kladilnicite i ocekuvaat da se zbogatat od toa,sto po celi plati vlozuvaat i nakraj gubat se.nitu ednas nemam vlezeno vo kladilnica i ne ni planiram.za mene toa e den gubenje

CT

Член од
21 февруари 2007
Мислења
384
Поени од реакции
2
rich_bitch1 напиша:
ne mozam da gi razbiram lugeto sto dremat po kladilnicite i ocekuvaat da se zbogatat od toa,sto po celi plati vlozuvaat i nakraj gubat se.nitu ednas nemam vlezeno vo kladilnica i ne ni planiram.za mene toa e den gubenje[/quote]
Za tebe mozhe e, jas ti garantiram (a i mozham da ti dokazham, po pat na matematika, samo dali ke razberesh (iskren komentar)) deka mozhesh da ostanuvash vo plus. Sekogash. Bez iskluchoci. Shto ke rechesh na ova? (sekako deka ne go koristat mnogu, zaradi drugi prichini)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
За жал трошам, ама кога ќе добијам си ги враќам парите! Тоа е добро

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Еднаш у живот ставив 50 денари у кладилница колку да си ја пробам среќата(по предлог на еден другар што секогаш откако ќе ми се јави влага у астра и добива.Последниот пат доби 10000) и добив 700 .Каков успех...:vozbud:

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
leeee cale i ti li? :) koj i da slusnam u posledno vreme samo se kocka...znaete li kolku pari se trosat na toa? znaete li kolku tostovi i cokoladi se toa? :(

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Играм ама многу ретко. Тоа ми е некако глупа работа. Да ги оставаш парите по коцкарници... Поарно јади едно чоколадо за 50 денари наместо да уплаќаш ливчиња. Сега можи има добивка, но тоа е многу ретко.

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
igram retko (za kejf), porano poveke dobivav a sega denar ne su zel i se poretko igram ..... nema od toa ziveacka

J

JohnnyMass

Гостин
Па можам да кажам дека играм одвреме-навреме.Обично играм на Лига на шампиони за да имам за кого да навивам, да биде поинтересно.Добивам ама не сум многу во ќар чисто колку да си ги вратам парите.

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
hmm imam vlezeno vo kladilnicite ama samo za da im pravam drustvo na drugarite :) Inaku da davam pari za dzabe ne vredi

Волшебник

....твој избор....
Член од
16 мај 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4
Играм и тоа доста. Ама стари викаат со пари до пари. Исклучиво сингал со поголема сума....Исплатлива варијанта...

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Порано многу трошев на кладилници.Во последно време ги избегавам.

Kajgana Shop

На врв Bottom