Трета Израелско - Либанска војна.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.991
Поени од реакции
5.605
Па кажаа дека умрел како куче... Ама потоа и снимката ја пуштија. Дап, згрешија дефинитивно.
Се моли господин @Vanlok да не ги вреѓа кучињата народ го чита тука...

Три дена Синвареее, на раце те носевме збран...Утринска поезија....

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.280
Поени од реакции
7.628
Жал ми е за тебе и за сите со вакво размислување, искрено да ти кажам. Па кога ќе видам дека сеуште постојат луѓе што мислат дека земјата не е топка туку плоча, со нив нема муабет.
Мене не ми е жал за луѓето што веруваат дека луѓето слетале на месечината.
Таквите можеш да си ги манипулираш за каква и да е потреба, бидејќи се слепи послушници. Доволно е само да се повикаш на авторитет и ко кучиња послушни.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.991
Поени од реакции
5.605
Мене не ми е жал за луѓето што веруваат дека луѓето слетале на месечината.
Таквите можеш да си ги манипулираш за каква и да е потреба, бидејќи се слепи послушници. Доволно е само да се повикаш на авторитет и ко кучиња послушни.
Мене ми е жал за луѓето кои цел живот му е сведен на барање теории на заговор, и цел живот им помина во тоа..Тие пропуштиле да живеат...

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.330
Поени од реакции
4.127
Ване ти си информиран околу тие работи па ако не ти е тешко да ми дадеш едно инфо кои се денес, недела 20ти Октомври, лидери и раководство на Хамас и Хезболах. Некако многу бргу ми се менуваат па не можам да следам...

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.280
Поени од реакции
7.628
Мене ми е жал за луѓето кои цел живот му е сведен на барање теории на заговор, и цел живот им помина во тоа..Тие пропуштиле да живеат...
Пак го потврдуваш мојот став.
Луѓето кои имаат способност да мислат, кога ќе увидат нелогичности, нејаснотии, манипулации, природно е за нив да прашуваат, да бараат одговори, свеста не им дозволува да бидат третирани како кучиња.

Додека па луѓето што се како кучињата, они слепо следат што ќе им кажат, доволно е само храна (било каква храна да е) да им се обезбеди, малку забава и што сакаш прави им, они верни послушници ќе се.

Иако за добар дел од теориите на заговор излегоа дека навистина се заговор, никому ништо, јбг, свест ко на куче, што има они да мислат.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.594
Поени од реакции
33.749
Автоматски споено мислење:

Се моли господин @Vanlok да не ги вреѓа кучињата народ го чита тука...

Три дена Синвареее, на раце те носевме збран...Утринска поезија....
Не ме ставај во уста ако немаш да ми кажеш нешто кохерентно и релевантно (на дискусијата).
Те замолив да ми се симнеш од кypов... Што повеќе треба да направам?

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.594
Поени од реакции
33.749
Го има на други снимки од блиску и детално. Тој е.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.991
Поени од реакции
5.605
Пак го потврдуваш мојот став.
Луѓето кои имаат способност да мислат, кога ќе увидат нелогичности, нејаснотии, манипулации, природно е за нив да прашуваат, да бараат одговори, свеста не им дозволува да бидат третирани како кучиња.

Додека па луѓето што се како кучињата, они слепо следат што ќе им кажат, доволно е само храна (било каква храна да е) да им се обезбеди, малку забава и што сакаш прави им, они верни послушници ќе се.

Иако за добар дел од теориите на заговор излегоа дека навистина се заговор, никому ништо, јбг, свест ко на куче, што има они да мислат.
Да да, бараат одговори во тоа дека земјата е рамна и ја носат китови. Get a life...

Не ме ставај во уста ако немаш да ми кажеш нешто кохерентно и релевантно (на дискусијата).
Те замолив да ми се симнеш од кypов... Што повеќе треба да направам?
Се извинувам другар Коста Солев Ванлок Рацин што ве вознемируваме, многу нервозни од саба саба...

Не ти сум јас крив што си поклоник на крволочни убијци и свирепи кучиња.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.594
Поени од реакции
33.749
Се извинувам другар Коста Солев Ванлок Рацин што ве вознемируваме, многу нервозни од саба саба...

Не ти сум јас крив што си поклоник на крволочни убијци и свирепи кучиња.
Абе ти кажав да ми се симнеш од кypов. Глеј колкава редица има, чекаат други, ти ќе им објаснуваш дека не си со врски?

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.280
Поени од реакции
7.628
Да да, бараат одговори во тоа дека земјата е рамна и ја носат китови. Get a life...
Зависи, некои бараат одговори од други работи, ама па слепите послушници за ништо не бараат, едноставно кучешки живот.

Kajgana Shop

На врв Bottom