Се моли господин @Vanlok да не ги вреѓа кучињата народ го чита тука...Па кажаа дека умрел како куче... Ама потоа и снимката ја пуштија. Дап, згрешија дефинитивно.
Мене не ми е жал за луѓето што веруваат дека луѓето слетале на месечината.Жал ми е за тебе и за сите со вакво размислување, искрено да ти кажам. Па кога ќе видам дека сеуште постојат луѓе што мислат дека земјата не е топка туку плоча, со нив нема муабет.
Мене ми е жал за луѓето кои цел живот му е сведен на барање теории на заговор, и цел живот им помина во тоа..Тие пропуштиле да живеат...Мене не ми е жал за луѓето што веруваат дека луѓето слетале на месечината.
Таквите можеш да си ги манипулираш за каква и да е потреба, бидејќи се слепи послушници. Доволно е само да се повикаш на авторитет и ко кучиња послушни.
Ване ти си информиран околу тие работи па ако не ти е тешко да ми дадеш едно инфо кои се денес, недела 20ти Октомври, лидери и раководство на Хамас и Хезболах. Некако многу бргу ми се менуваат па не можам да следам...
Пак го потврдуваш мојот став.Мене ми е жал за луѓето кои цел живот му е сведен на барање теории на заговор, и цел живот им помина во тоа..Тие пропуштиле да живеат...
Не ме ставај во уста ако немаш да ми кажеш нешто кохерентно и релевантно (на дискусијата).Се моли господин @Vanlok да не ги вреѓа кучињата народ го чита тука...
Три дена Синвареее, на раце те носевме збран...Утринска поезија....
Kade e toa videoto, moze link?Подобро ќе им беше да рекоа дека умрел како куче место да шерат снимка како без една рака го брка дронот. Направија легенда од човекот
Kade e toa videoto, moze link?
Ovoj moze da e random palestinski vojnik..
Да да, бараат одговори во тоа дека земјата е рамна и ја носат китови. Get a life...Пак го потврдуваш мојот став.
Луѓето кои имаат способност да мислат, кога ќе увидат нелогичности, нејаснотии, манипулации, природно е за нив да прашуваат, да бараат одговори, свеста не им дозволува да бидат третирани како кучиња.
Додека па луѓето што се како кучињата, они слепо следат што ќе им кажат, доволно е само храна (било каква храна да е) да им се обезбеди, малку забава и што сакаш прави им, они верни послушници ќе се.
Иако за добар дел од теориите на заговор излегоа дека навистина се заговор, никому ништо, јбг, свест ко на куче, што има они да мислат.
Се извинувам другар Коста Солев Ванлок Рацин што ве вознемируваме, многу нервозни од саба саба...Не ме ставај во уста ако немаш да ми кажеш нешто кохерентно и релевантно (на дискусијата).
Те замолив да ми се симнеш од кypов... Што повеќе треба да направам?
Абе ти кажав да ми се симнеш од кypов. Глеј колкава редица има, чекаат други, ти ќе им објаснуваш дека не си со врски?Се извинувам другар Коста Солев Ванлок Рацин што ве вознемируваме, многу нервозни од саба саба...
Не ти сум јас крив што си поклоник на крволочни убијци и свирепи кучиња.
Зависи, некои бараат одговори од други работи, ама па слепите послушници за ништо не бараат, едноставно кучешки живот.Да да, бараат одговори во тоа дека земјата е рамна и ја носат китови. Get a life...