Epa nema vreme za takvi raboti...zatoa jas vikam deka casovite po fizicko treba da se posle nastavata.Potato напиша:Treba obnovuvanje na salite... Treba da ima tusevi, za posle casot po fizicko da se istusiras i da si otides na nastava
Ako sa casojte po fizicko posle nastava nema da ima ni ede ucenik barem spored mene zborim za situacijava sea so uslovive sto gi imamo u nasive ni ucilistaLimonida напиша:Epa nema vreme za takvi raboti...zatoa jas vikam deka casovite po fizicko treba da se posle nastavata.
Inaku kaj mene vo skolo ima 3 pati nedelno fizicko...
Epa ako ne ide na kraj nema da moze da zeme svidetelstvo i da ja pomine godinata.Tetovcanec напиша:Ako sa casojte po fizicko posle nastava nema da ima ni ede ucenik barem spored mene zborim za situacijava sea so uslovive sto gi imamo u nasive ni ucilista
Epa toa e i normalno so ogled na faktot deka porano voopsto nemalo kanter i takvi stvari,pa nemalo sansi da dojde do muabet za toaGoCcCcCe напиша:Така е , порано едвај се чекало да дојде часот по физичко, децата уште на претходниот час облекувале патики. А сега поинаку е шо е поинаку. Многу малку деца сакаат физичко, по патот до салата праат муабет како тоа дале хедови на кантер и такви ствари.
Мислам дека треба да има физичко.
So ako se zgolemi brojot na casovi po fizicko, ako ucitelkite gi zamenuvaat so matematika ili makedonski ? ( barem taka pravese onaa, mojata )Aleee напиша:конечно нешто добро кажаа, од септември со 9-толетката ке се зголемел бр, на часови по физичко, шуќур
Hehe...tocno e toa deka e taka!Potato напиша:So ako se zgolemi brojot na casovi po fizicko, ako ucitelkite gi zamenuvaat so matematika ili makedonski ? ( barem taka pravese onaa, mojata )
vo pravo si, ama da se nadevame deka ovie nema da go pravat toaLimonida напиша:Hehe...tocno e toa deka e taka!
Не само што треба туку два часа неделно се малку!!!