- Член од
- 19 октомври 2012
- Мислења
- 317
- Поени од реакции
- 277
Како бе sell на $ ??? Нели гледаш што прави EURUSD... паѓа како лудо ... 1.2740И сеа што... да правам sell на доларот... тепаше обама у превод... ќе си паѓа???
Како бе sell на $ ??? Нели гледаш што прави EURUSD... паѓа како лудо ... 1.2740И сеа што... да правам sell на доларот... тепаше обама у превод... ќе си паѓа???
Па малце да не е???EUR/USD може да оди долу максимум до окулу 1.20 така да не фурајте премногу...
Ти си знаеш најдоброПа малце да не е???
На 1.2 доларот кај нас ќе биде 51 !!! И ќе си фурам колку сакам
I jas smetam deka e dobro vreme da se pocne so kupuvanje na Apple, dosta vreme paga i imame dobra поддршка na 528.Дечки ајде Apple да купуваме 546 е денес.
Де објасни малку, што како...I jas smetam deka e dobro vreme da se pocne so kupuvanje na Apple, dosta vreme paga i imame dobra поддршка na 528.
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 10:04 ---
Aко се оди по планот на 1. јануари американската економија ќе доживее шок кој ќе биде еден од најголемите од финансиските кризи пред четири години. Тој ден промената во политиката ќе предизвика смалување на федералните трошоци како и зголемување на данокот за околу 607 милијарди долари само во 2013 година. Затоа пазете со позициите на доларот.
Apple ne los go imam vekje 2 godini no ne bi mi bilo nesto sega na vrv za kupuvanje. Inaku ne ocekuvam da bidat tolku glupi vo Washington da se reshat da ripnat od Fiscal Cliff. Ili moze kratko preriod da odat preku nea ama ne veruvam deka kje si dozvolat da vodat restiktivna fiskalna politika dolgo posebno ne vo vakva ekonomija.I jas smetam deka e dobro vreme da se pocne so kupuvanje na Apple, dosta vreme paga i imame dobra поддршка na 528.
--- надополнето: 12 ноември 2012 во 10:04 ---
Aко се оди по планот на 1. јануари американската економија ќе доживее шок кој ќе биде еден од најголемите од финансиските кризи пред четири години. Тој ден промената во политиката ќе предизвика смалување на федералните трошоци како и зголемување на данокот за околу 607 милијарди долари само во 2013 година. Затоа пазете со позициите на доларот.
Na 1 januari se ocekuva da dojde do tie promeni dokolku Amerikancite na smislat nesto novo po toa prasanje i poftorno ne go odlozat celiot toj proces. A tie promeni se rezultat ne na novi zakoni tuku na postoecki zakoni koi trebase da se sprovedat uste pred 10 godini. Nekoi od najgolemite politiki koi treba da se sprovedat se:Де објасни малку, што како...
I jas mislam deka povtorno ke pronajdat nekakva alternativa solucija no samoto toa sto se blizi toj datum smetam deka ke ima vlijanie na pazarot, poradi toa ja pokrenav taa tema.Apple ne los go imam vekje 2 godini no ne bi mi bilo nesto sega na vrv za kupuvanje. Inaku ne ocekuvam da bidat tolku glupi vo Washington da se reshat da ripnat od Fiscal Cliff. Ili moze kratko preriod da odat preku nea ama ne veruvam deka kje si dozvolat da vodat restiktivna fiskalna politika dolgo posebno ne vo vakva ekonomija.