Секакви торти! Али ко што кажуем на сите теми за благо - Романса од Канела РУЛЗ! И сите видови чоколадни торти.. По можност со појше фил додуша али нема везе торта си е торта!
обожам торти.....и во фаза сум да научам како да ги правам , али некои посложени, зш до сега сум правела само со пудинг и хопла.....и сеа работам на случај собирање рецепти!!!!! иначе си обожавам чоколадно торти, ич некјам овошни!!!!
јадам торти, освен оние што се со суво грозје или оние готвени со премногу маргарин и после се чувствуваш тешко во желудникот
омилени торти ми се Бајадера и Катина торта
Предлог бисквит торта со овошје ...
Се реди еден ред бисквити врз нив тураш врел пудинг... така редиш колку шо имаш зајре ( само треба да си планираш на последниот слој да ти остане пудинг за да го прелијаш овошјето ), на последниот слој се ставаат банани поротокали праски кајсии буквално шо ти душа сака, се остава да здрви пудингот и ондак ставаш шлаг пена во изобилство и ја препрскуваш со чоколаден прелив. Ем брзо ем убаво ем ефтино милина брат.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.