Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stivie G

Гостин
Dokolku ja otvoris slikata a nemas okluceno zvucnik ili slusalki samo slikata e nisto posebno ali pred edna god koga mi bese priklucen sistemot i mi dadoa link i koga ovaa roslata pocna da cika i tatkomi go isplasiv koj bese na dolniot sprat.
кога ми го пратија прв пат ова се исплашив и паднав од столот бидејки бев премногу слободен :D

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
кога ми го пратија прв пат ова се исплашив и паднав од столот бидејки бев премногу слободен :D
E ti se isplasi a zamisli ja go imav vkluceno sistemot do full glasot slusav pesni i ja prekinav pesnata da go dzirnam linkot i isto kako srcev udar da dobiv i koga go udriv kukisteto so nogata eden dobar sut kom se restartira fala bogu,ako ne se restartirase so se vrata ke izlezev nadvor :confused:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
S

Stivie G

Гостин
Да си ебиш веко море ! Гледав к-15 и прилично многу ми беа пуштени звучниците. Од памет ме извај море јеј !
П нели е убава типката, што и фали ;) ? Требало да намалиш само малку звучниците, но ајде тоа совет за наредниот пат

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Овој линк сега беше поставен на две ФБ страници.Од кој едната и те како популарна.
Makedonija vo 2013
СЕПАК ГОЛОТ НА КИРЕ Е ПРИЗНАЕН И МАКЕДОНИЈА ДОБИВА БОД ОД УТАКМИЦАТА СО ГЕРМАНЦИТЕ !
За сите кои се викаат Стојан Андов ,или имаат некој Sинго во животот
АПЕЛ ЗА ПОМОШ ! ! !
Вчера во околината на Аеродром за последен пат е видена оваа девојка, инаку е прогласена за исчезната, доколку некој има било какви информации контактирајте во најблиската полициска станица !

:pos::pos:
*Не мора линкот да го постирам*

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
capture-20120119-130900.png

Чувството кога Station Prilep те поканува на настан кој сам го креирал со име БЈР Македонија. За срамота
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 13:15 ---
стара финта нова будала, не гледам поврзаност со линков со топ 100 ретардирани facebook статуси, квизови, групи...

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
За ретардиран ретардиран е ама до толку да е ретардиран да става вакви слики тоа е невозможно

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Побргу, ќе ми умре кравичката! Нoгу ни е гладна, а и млеко не ни дава... бргу нахранете ми ја на овој линк -http://www.facebook.com/MlekaraZdravje?sk=app_296841913692440&app_data=1467319853 за да ми даде млекце :)
ХААХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА !!!! Кравичката ќе му умре, млекце не дава :pos:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
M

MrzaRules

Гостин
Maja Basarovska
Lajk i na chat ke dobies onolku srcinja kolku sto te sakam :D ! - Malce- ♥ ♥ - Onaka--- ♥ ♥ ♥ - Dovolno ---- ♥ ♥ ♥ ♥ - Mnogu ----- ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ - Premnogu ------ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ - Najmnogu ------- ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom