Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
- Член од
- 9 декември 2009
- Мислења
- 12.162
- Поени од реакции
- 18.204
Пред најавата за Идол би требало да кажат нешто како:Програма за која е препорачлив надзор од родител/старател.18+
Пред најавата за Идол би требало да кажат нешто како:Програма за која е препорачлив надзор од родител/старател.18+
на девојчево му треба медицински третман од стручни лица во таа област
Ај остај тоа, кога ќе прочитаат не знам што попрво ќе ги шокира, опседнатоста или неписменоста на нивните деца...Преминавме во болно општество, навистина некој треба да ги преиспита младите во Македонија. Каде се нивните родители? Зарем ова не го читаат?
Бог да чува и да брани. :pop:
Блазе им' на нашите "ѕвезди" со ваква публика. Бтв, од ваквите најмногу пари се праат. Затоа народе, негувај ја својата ретардација, за да имаме богата "музичка" сцена. :skokanizprozor:
:zid::zid::zid::zid::zid::zid: Не ми е јасно до каде може да оди кретенизмот на овие ретардо-кретенистички-нискоинтелигентни девојчиња[/U]Замислете одите на идол и сите трчаат по Кико, а вие стоете настрана и ги гледате како се тушкаат. Тогаш Кико ве погледнува вас, ви намигнува и зема еден многуте хамери од неговите фанови каде што пишува ТЕ САКАМ и ти го подарува баш тебе!!!
Nepravda pa ova e nepravda,
vleze toj, ne vleze tiiii,
site vellat deka dobro pees,
no ete Deki mestoto ti go zeeede!
нека не не залажуваат дека ти излезе дека не гласавме, тукууу љубомора и завидлак.... едноставно не можеа да поднесат бидејки беше најдобар па ај те исфрлија.........се е наместено
-------
Замислете одите на идол и сите трчаат по Кико, а вие стоете настрана и ги гледате како се тушкаат. Тогаш Кико ве погледнува вас, ви намигнува и зема еден многуте хамери од неговите фанови каде што пишува ТЕ САКАМ и ти го подарува баш тебе!!!
--------
Ова ми е една од омилените случки со Христијан
Требаше да ја сликам другарка ми со него, и јас место да сликам снимав. И на глас реков: Леле ама сум глупа снимам.
Тогаш Христијан зема да се смее. Тоа беше најслаткото смеење што сум го видела до сега.
----------
Да се собереме 1.000.000 фанови за да се врати*ВИКТОРЧЕ* во идол
коментарот под сликата:ова за во најкул е http://www.demotivacija.mk/ispod-palme-na-obali-mora-637.html
Nepravda pa ova e nepravda,
vleze toj, ne vleze tiiii,
site vellat deka dobro pees,
no ete Deki mestoto ti go zeeede!
нека не не залажуваат дека ти излезе дека не гласавме, тукууу љубомора и завидлак.... едноставно не можеа да поднесат бидејки беше најдобар па ај те исфрлија.........се е наместено
-------
Замислете одите на идол и сите трчаат по Кико, а вие стоете настрана и ги гледате како се тушкаат. Тогаш Кико ве погледнува вас, ви намигнува и зема еден многуте хамери од неговите фанови каде што пишува ТЕ САКАМ и ти го подарува баш тебе!!!
--------
Ова ми е една од омилените случки со Христијан
Требаше да ја сликам другарка ми со него, и јас место да сликам снимав. И на глас реков: Леле ама сум глупа снимам.
Тогаш Христијан зема да се смее. Тоа беше најслаткото смеење што сум го видела до сега.
Да се забранат турскиве серии