Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
К--- Ч---------
Najubavoo Lapanje do seaa so srcetooo.......♥♥:*

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Преминавме во болно општество, навистина некој треба да ги преиспита младите во Македонија. Каде се нивните родители? Зарем ова не го читаат?
Ај остај тоа, кога ќе прочитаат не знам што попрво ќе ги шокира, опседнатоста или неписменоста на нивните деца...

Бог да чува и да брани.... :pop:

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
Блазе им' на нашите "ѕвезди" со ваква публика. Бтв, од ваквите најмногу пари се праат. Затоа народе, негувај ја својата ретардација, за да имаме богата "музичка" сцена. :skokanizprozor:

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Nepravda pa ova e nepravda,
vleze toj, ne vleze tiiii,
site vellat deka dobro pees,
no ete Deki mestoto ti go zeeede!

нека не не залажуваат дека ти излезе дека не гласавме, тукууу љубомора и завидлак.... едноставно не можеа да поднесат бидејки беше најдобар па ај те исфрлија.........се е наместено

-------

Замислете одите на идол и сите трчаат по Кико, а вие стоете настрана и ги гледате како се тушкаат. Тогаш Кико ве погледнува вас, ви намигнува и зема еден многуте хамери од неговите фанови каде што пишува ТЕ САКАМ и ти го подарува баш тебе!!!

--------

Ова ми е една од омилените случки со Христијан
Требаше да ја сликам другарка ми со него, и јас место да сликам снимав. И на глас реков: Леле ама сум глупа снимам.
Тогаш Христијан зема да се смее. Тоа беше најслаткото смеење што сум го видела до сега.

----------
Да се собереме 1.000.000 фанови за да се врати*ВИКТОРЧЕ* во идол

С

Спенсер

Гостин
[/U]Замислете одите на идол и сите трчаат по Кико, а вие стоете настрана и ги гледате како се тушкаат. Тогаш Кико ве погледнува вас, ви намигнува и зема еден многуте хамери од неговите фанови каде што пишува ТЕ САКАМ и ти го подарува баш тебе!!!
:zid::zid::zid::zid::zid::zid: Не ми е јасно до каде може да оди кретенизмот на овие ретардо-кретенистички-нискоинтелигентни девојчиња

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496

нека не не залажуваат дека ти излезе дека не гласавме, тукууу љубомора и завидлак.... едноставно не можеа да поднесат бидејки беше најдобар па ај те исфрлија.........се е наместено

-------

Замислете одите на идол и сите трчаат по Кико, а вие стоете настрана и ги гледате како се тушкаат. Тогаш Кико ве погледнува вас, ви намигнува и зема еден многуте хамери од неговите фанови каде што пишува ТЕ САКАМ и ти го подарува баш тебе!!!

--------

Требаше да ја сликам другарка ми со него, и јас место да сликам снимав. И на глас реков: Леле ама сум глупа снимам.
Тогаш Христијан зема да се смее. Тоа беше најслаткото смеење што сум го видела до сега.

----------
Да се собереме 1.000.000 фанови за да се врати*ВИКТОРЧЕ* во идол
:pipi:

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
V

Vollstandig

Гостин

-------

--------

Да се забранат турскиве серии:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom