Д
ДаркхарТ
Гостин
ахахахахахахахахаах лелеееее уште овоа фалеше да го прочитам :pos2::pos2::pos2::pos2:За сите што мочаат додека се тушираат После ова што и да видам друго нема да ме изненади
ахахахахахахахахаах лелеееее уште овоа фалеше да го прочитам :pos2::pos2::pos2::pos2:За сите што мочаат додека се тушираат После ова што и да видам друго нема да ме изненади
Ахахахахааххахаахха е ова е врв на глупостите од facebook :pos2::pos2::pos2:За сите што мочаат додека се тушираат После ова што и да видам друго нема да ме изненади
:pos2::pos2::pos2:Многу лоша работа е да ти е досадно по домаI devojčice prdu :pos2::pos2::pos2:
Село Гори, Баба Е Планина Во Македонија со врвот Пелистер-Вардар 2:1 живот имаме во душата го носиме, за Македонија Ѓорче Петров Андреј градоначалникот на Карпош војводата Сандански кај што игра МЗТ - Фени одложен натпреварот поради снег на повисоките места кај што не се гледа претставата добро утро македонијо.
еее сеа само што го видов оваа и ќе го постирав... ц ц ц ц кои глупаци постојат на ФБ ц цЗа сите што мочаат додека се тушираат После ова што и да видам друго нема да ме изненади
можеби мислеле на ладно од кај знаеш :pos2:sekoe sabajle mi e KAMEN
остај што е темава за никаде, па и девојчиња кликале на Join :pos2:
што ви е вас камен?:pos2:
Вицeви за Драгица (Голем Брат).
Лајк!:pos2:
Не дека е ретардирана групата,ама си реков дај да ја стаам