Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Мери Давчева и уште 5 пријатели станаа обожаватели на Значи сељаци ли сте ? престанете со групиве за НАЈУБАВО МАШКО ИЛИ ДЕВОЈЧE:mad:.

А шо е најбедно во сето овоа,цурава се приклучува во секоја ебана група :tapp: еве доказ

Мери стана обожавател на Да избереме најубаво девојче од економска "Јовче Тесличков"
Мери стана обожавател на Да Избереме НајУбаво Машко Во ВЕЛЕС
Добра е цурава ако си е глупи4ка xD

Д

ДаркхарТ

Гостин
Мери Давчева
СтранициПогледни ги сите (1.375)

Top Secret

Istina boli , ali je istina !!!

A1 TV

Тинајџерските години се најубав период од нашиот живот.....ЗАТОА УЖИВАЈТЕ..

Мудри Зборови
ГрупиПогледни ги сите (279)

Член на:Za site onie koi imaat nekoj PROBLEM! xD, Ke napravam Masko dete pa makar i do 10to ke teram!!!! :)))), Ќе те рашљакам немој да е курчиш ..! , SREKEN RODENDEN TOSE!!!, Jos uvjek sanjam da smo zajedno... :(((( ♥ , Aпел за ПОМОШ: Итно се бара крв од групата нулта позитив, SAZNAJTE KO VAM JE DO SADA OD PRIJATELJA NAJVISE POGLEDAO PROFIL!, PROMENI BOJU I SKIN SVOG FACEBOOK-A OVDE KONACNO(1000% RADI), Nikoj ne se rodil ucen, no koga ke pocne da uci krivo mu e sto se rodil., Zrnca mudrosti ;), Добиј 1 евро, секојпат кога некој ти го гледа профилот!, **Rodendenski Poraki**, Вреди да се бориш за она што вреди да го имаш :)), Cokolada Najlepse zelje, NEMA NISTA LEPSE KAD SE DVOJE VOLE. . .♥ ♥ ♥ , НЕ ТЕ СЛУШАМ, МНОГУ МИ Е ЈАК ПАРФЕМОТ..., Сите оние кои се пронашле во песните на Владо Јаневски, Make a Relationship Status "In Love" on Facebook :):), Abe Facebook gi rasipa decata be braaaat :), Сите оние кои како мали се прскале со шишиња вода и со црево на улица :), Тони Михајловски во Veliki Brat VIP, Get a Free I ♥ FACEBOOK Shirt!, К-15-СВЕТСКИ А НАШИ, site nie koi go OBOZAVAME negovoto velicestvo AJVAR!!!!, ♥ ...Ljubovta pocnuva so milo moe a zavrsuva so mameto tvoe..XD ..!, На сите оние кои името им започнува на М или имаат некој на М ♥ ♥ ♥ , IMPACT CLUB, corner shop & cafe QP, ZAVISNICI OD BLAGOOOOOOO, IdEaLnA ZeNa Je: Dama u drustvu,domacica u kuci i kucka u krevetu :) }:)

Девојкава изгледа нема попаметна работа од дремење на фејсбук и прифаќање на секоја ебана покана за група.

I

InF3cTeD

Гостин
In a Relationship with Миле Ордев

се спрема отсега
Ама ја како шо ја сваќам групава,наменета е за машки...нели машките прават деца....затоа реков сакам да дознаам како ли ќе го направи

И кога сме веќе кај неа еве ја повторно..
Мери Давчева стана обожавател на САМО СЕЉАЦИТЕ СТАВААТ СВОИ СЛИКИ НА ,,ДА ИЗБЕРЕМЕ НАЈУБАВО МАШКО/ДЕВОЈЧЕ

А она има слика ставено во групата за избор на најубав пар во Велес :tapp:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Ај ќе отвориме тема Статусите и групите на Мери!
И кога сме веќе кај неа...

Мери стана обожавател на САМО СЕЉАЦИТЕ СТАВААТ СВОИ СЛИКИ НА ,,ДА ИЗБЕРЕМЕ НАЈУБАВО МАШКО/ДЕВОЈЧЕ · Коментирај · Ми се допаѓа · Стани обожавател
На Жарко Темелков му/ѝ се допаѓа ова.

Sashka Petrova а ти си и во двете член :)
Пред 2 секунди ·

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom