Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246

Rbeatz

Слакер
Член од
13 август 2009
Мислења
169
Поени од реакции
99
Срам ми е да изјавам, но признавам дека 70% од ретардираниве фаци ги знам, а 90% од нив и нивните постови на групава се од Прилеп.... Ахх тоа ураниумот на Селечка мамата ни ебал... :facepalm:

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Цурава била на свадба во Бугарија ..... Соодветно на тоа решила да ги следи тамошните модни трендови ......

Прегледај го приврзокот 44589

Прегледај го приврзокот 44590

Прегледај го приврзокот 44591
Ова скроз пореметена била, на свадба онака.......па па па - шо прат порничите :facepalm:

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Срам ми е да изјавам, но признавам дека 70% од ретардираниве фаци ги знам, а 90% од нив и нивните постови на групава се од Прилеп.... Ахх тоа ураниумот на Селечка мамата ни ебал... :facepalm:
-Kај гледаш група овде...кај си...или мислеше на постојве во форумов....и тебе ти ебал мамата ураниумоф :D

V

Vollstandig

Гостин
Ова скроз пореметена била, на свадба онака.......па па па - шо прат порничите :facepalm:
Aко ја имаш за пријател,разгледај и слики па ќе видиш на сите скоро е онака облечена. Некој следи мода од фешн-тв, некој тоа што е модерно низ градот а некој од порничи.

Rbeatz

Слакер
Член од
13 август 2009
Мислења
169
Поени од реакции
99
-Kај гледаш група овде...кај си...или мислеше на постојве во форумов....и тебе ти ебал мамата ураниумоф :D
Кизнај кај ми бил умо и мене... ДА мислев на постовите. Се изразив ко на ФБ да сме :facepalm: Ахх тој ураниумо :tapp:

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228

onaa simon4e prilepcanka e ???????

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Aко ја имаш за пријател,разгледај и слики па ќе видиш на сите скоро е онака облечена. Некој следи мода од фешн-тв, некој тоа што е модерно низ градот а некој од порничи.

Оваа толку често била постирана, шо нема кој ја нема за пријател од форумов ....
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 21:20 ---
onaa simon4e prilepcanka e ???????
Штипјанка ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom