Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Онаа у средина и не е лоша...
Таа десно... џабе ги истурила цицките напред, не ги гледам...џабе ја зумирав сликата:D , носот ко оној ножот за сечење бурек..

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Таа десно... џабе ги истурила цицките напред, не ги гледам...џабе ја зумирав сликата:D , носот ко оној ножот за сечење бурек..
Зашто не ја спомна таа од лево изглеа највеќе мерак ти прави :)

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Ме престигна со објавиве, таман и ја ги модифицирав во паинт .... :)
Како и да е, имам зборено со девојчево 3-4 пати на чат .... Која психа човече, има некаде 30 години, и нормално јас ја откачувам, па кога почна клетви, пцуенје, пишување по ѕид кај мене, коментира слики .... Јебем ти болна шизофреничарка .... !!! Утрото ме додала од друг профил пошо ја блокирав, и пак иста приказна .... Така да зборот ми е , пази со болнава и у никој случај не и пиши !!!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Ме престигна со објавиве, таман и ја ги модифицирав во паинт .... :)
Како и да е, имам зборено со девојчево 3-4 пати на чат .... Која психа човече, има некаде 30 години, и нормално јас ја откачувам, па кога почна клетви, пцуенје, пишување по ѕид кај мене, коментира слики .... Јебем ти болна шизофреничарка .... !!! Утрото ме додала од друг профил пошо ја блокирав, и пак иста приказна .... Така да зборот ми е , пази со болнава и у никој случај не и пиши !!!
Па не ја знам лично ама онака по објавите приметив дека нешто и фали дека е отфрлена од целиот свет никој не и коментира ни пак лајкнува на статусите а многу пријатели има а оно што било работата со неа. :D

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.073
тоа е на млади години...да ја видиш сега :D
мх мх:drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom