hahahaa koi likoviЗамисли да има интервју : “Јас не ни знаев дека сум имала фејсбук,а ме избрале за МИС НА ФЕЈСБУК“
Онаа у средина и не е лоша...
Зашто не ја спомна таа од лево изглеа највеќе мерак ти правиОнаа у средина и не е лоша...
Таа десно... џабе ги истурила цицките напред, не ги гледам...џабе ја зумирав сликата , носот ко оној ножот за сечење бурек..
Таа тебе ти ја оставив!Зашто не ја спомна таа од лево изглеа највеќе мерак ти прави
Ме престигна со објавиве, таман и ја ги модифицирав во паинт ....
Па не ја знам лично ама онака по објавите приметив дека нешто и фали дека е отфрлена од целиот свет никој не и коментира ни пак лајкнува на статусите а многу пријатели има а оно што било работата со неа.Ме престигна со објавиве, таман и ја ги модифицирав во паинт ....
Како и да е, имам зборено со девојчево 3-4 пати на чат .... Која психа човече, има некаде 30 години, и нормално јас ја откачувам, па кога почна клетви, пцуенје, пишување по ѕид кај мене, коментира слики .... Јебем ти болна шизофреничарка .... !!! Утрото ме додала од друг профил пошо ја блокирав, и пак иста приказна .... Така да зборот ми е , пази со болнава и у никој случај не и пиши !!!
тоа е на млади години...да ја видиш сегаОнаа у средина и не е лоша...
Таа десно... џабе ги истурила цицките напред, не ги гледам...џабе ја зумирав сликата , носот ко оној ножот за сечење бурек..
Дан си ти случајно овој шо искоментирал
ахаДан си ти случајно овој шо искоментирал