Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Прегледај го приврзокот 44559
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 00:06 ---
Прегледај го приврзокот 44564
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 00:11 ---

Прегледај го приврзокот 44566

Кога сме веке кај Симонче .....

simona retard.png

И откако ја блокирав :

simona retard.png
simona retadr 2.png

Срам ми е да изјавам, но признавам дека 70% од ретардираниве фаци ги знам, а 90% од нив и нивните постови на групава се од Прилеп.... Ахх тоа ураниумот на Селечка мамата ни ебал... :facepalm:

Цурава била на свадба во Бугарија ..... Соодветно на тоа решила да ги следи тамошните модни трендови ......

Прегледај го приврзокот 44589

Прегледај го приврзокот 44590

Прегледај го приврзокот 44591

Ова скроз пореметена била, на свадба онака.......па па па - шо прат порничите :facepalm:

Срам ми е да изјавам, но признавам дека 70% од ретардираниве фаци ги знам, а 90% од нив и нивните постови на групава се од Прилеп.... Ахх тоа ураниумот на Селечка мамата ни ебал... :facepalm:
-Kај гледаш група овде...кај си...или мислеше на постојве во форумов....и тебе ти ебал мамата ураниумоф :D

Ова скроз пореметена била, на свадба онака.......па па па - шо прат порничите :facepalm:

Aко ја имаш за пријател,разгледај и слики па ќе видиш на сите скоро е онака облечена. Некој следи мода од фешн-тв, некој тоа што е модерно низ градот а некој од порничи.

-Kај гледаш група овде...кај си...или мислеше на постојве во форумов....и тебе ти ебал мамата ураниумоф :D

Кизнај кај ми бил умо и мене... ДА мислев на постовите. Се изразив ко на ФБ да сме :facepalm: Ахх тој ураниумо :tapp:

onaa simon4e prilepcanka e ???????

Aко ја имаш за пријател,разгледај и слики па ќе видиш на сите скоро е онака облечена. Некој следи мода од фешн-тв, некој тоа што е модерно низ градот а некој од порничи.

Оваа толку често била постирана, шо нема кој ја нема за пријател од форумов ....
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 21:20 ---
onaa simon4e prilepcanka e ???????

Штипјанка ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom