Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
кога ќе влезете на ФБ ви се појавува нешто ко страница за приватност? или мене ме дупи некој

M

M del Mar

Гостин
Дај ПреКинеТе За СекоЈа ЕбАнА РечеНица, ПоСраНа СлуЧка Да ПраИте ГруПи..:mad:......и тука се придружуваат и тие шо имаат по 200 и кусур групи од типот...сите оние кои што кога спиеме ја ставаме раката под перница...и кој к.. ќе коментираат во групава....2 000 души ке елаборираат свој личен метод на ставање на раката под перница...:tapp: или од типот сакам петок...и такви некои ретардирани дебилни групи (нервираат)
Само се придружуваат, а врска немаат у каква група се придружиле....:tapp:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Најдобрата група, најдобро нешто уопште шо го имам видено/слушнато/прочитано до сега у мојот живот. дефинитивно најдоброто

и не е у стил ќе слушнам/видам некоја песна/видео и одма ќе речам НАЈДОБРО, ова е стварно НАЈДОБРО!
Респект

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
кога ќе влезете на ФБ ви се појавува нешто ко страница за приватност? или мене ме дупи некој
И кај мене вчера се појави ама го игнорирав... демек за приватност нешо :toe:

M

M del Mar

Гостин
абе на сите така...отворени се сите профили и треба да си наместиш приватност....

Е

експерт

Гостин
е игнорирај го, ама сега секој може да ти ги гледа сликите, страниците на кои си фан а пријателите на пријателите и ѕидот.

Дај ПреКинеТе За СекоЈа ЕбАнА РечеНица, ПоСраНа СлуЧка Да ПраИте ГруПи..:mad:......и тука се придружуваат и тие шо имаат по 200 и кусур групи од типот...сите оние кои што кога спиеме ја ставаме раката под перница...и кој к.. ќе коментираат во групава....2 000 души ке елаборираат свој личен метод на ставање на раката под перница...:tapp: или од типот сакам петок...и такви некои ретардирани дебилни групи (нервираат)
Само се придружуваат, а врска немаат у каква група се придружиле....:tapp:
си го тераат животот, се адаптираат во околината.
кога сите се придружуваат, само еден не, во него е проблемот.

M

M del Mar

Гостин
ако не се придружиш во некој група во која се придружиле третина од пријателите, а нон стоп си на интернет
Не сфакам што сакаш да доволиш:nesum:
Демек фраерски е да се придружиш во секоја можна група иако е банална?!?
Целта на групите е да се развие некоја дискусија...
а тие шо имаат по милиони групи, не ни ги отвараат :pos2:
колку да се рече еееј пеер зачленет сум во 300 групи на фб...

Е

експерт

Гостин
Не сфакам што сакаш да доволиш:nesum:
Демек фраерски е да се придружиш во секоја можна група иако е банална?!?
Целта на групите е да се развие некоја дискусија...
а тие шо имаат по милиони групи, не ни ги отвараат :pos2:
колку да се рече еееј пеер зачленет сум во 300 групи на фб...
во право си, ама кога ќе видиш, сите оние кои се придружуваат се кул луѓето, популарните во друштвото, нивното име го има по сто пати на ѕидовите. Нели сите се стремиме да бидиме некој и нешто, кул, популарни, па ние или тие грешат?

M

M del Mar

Гостин
во право си, ама кога ќе видиш, сите оние кои се придружуваат се кул луѓето, популарните во друштвото, нивното име го има по сто пати на ѕидовите. Нели сите се стремиме да бидиме некој и нешто, кул, популарни, па ние или тие грешат?
:pos2::pos2::pos2::pos2: извини на емотикониве што се тркалаат од смеење...
популарни во друштвото, на тој начин ги класифицирав познаниците во мојот живот во 5то одд...јас лично не се стремам да пријателите ги бирам од аспект на тоа дали тие се популарни или не се, дали се кул или не се...сите ние сме популарни и кул на некој начин и за некого...(да се дружиш со кул и популарни не значи и дека ти си популарен или кул)
А што ако го има нивното име на ѕидот сто пати(а го нема)???
т.е излажав има...тој/таа се придружи во групата таа и таа, стана обожавател на таа и таа...иии то

Е

експерт

Гостин
:pos2::pos2::pos2::pos2: извини на емотикониве што се тркалаат од смеење...
популарни во друштвото, на тој начин ги класифицирав познаниците во мојот живот во 5то одд...јас лично не се стремам да пријателите ги бирам од аспект на тоа дали тие се популарни или не се, дали се кул или не се...сите ние сме популарни и кул на некој начин и за некого...(да се дружиш со кул и популарни не значи и дека ти си популарен или кул)
А што ако го има нивното име на ѕидот сто пати(а го нема)???
т.е излажав има...тој/таа се придружи во групата таа и таа, стана обожавател на таа и таа...иии то
не си во право, и јас така мислев, ама згрешив, ти имај си став, ама кажувај онака како што е прифатено.
И никогаш нема да бидеш кул ако не се дружиш со оние кои се, (под дружење не мислам вистински пријатели, со кои ќе делиш тајни, ќе дискутираш итн, туку луѓе со кои ќе излегуваш, ќе бидиш заедно на училиште итн) нема популарен на некој начин и за некого, или ќе бидиш популарен во средината или ќе бидиш против популарните или никој и ништо.

M

M del Mar

Гостин
не си во право, и јас така мислев, ама згрешив, ти имај си став, ама кажувај онака како што е прифатено.
И никогаш нема да бидеш кул ако не се дружиш со оние кои се, нема популарен на некој начин и за некого, или ќе бидиш популарен во средината или ќе бидиш против популарните или никој и ништо.
дискусијава е оф топик
во право сум :baeh::wink:
популарен во шоу бизнисот...?!?популарен што те има секој ден на теле овај тв?!?
или обичен смртник поплурен во друштвото што сите му трчаат по газот како роботи и додека он комотно ужива други го ладат од двете страни и изиграваат оФчички...
И уште не ми е јасно популарен=главен во друштвото?!?нема таква класификација...секој е популарен во некоја сфера во животот, секој е популарен за некој друг во живот...али да гледаш да се дружиш со популарни(а тие да речеме не се добри како пријатели во вистинска мисла на зборот) за да станеш некој е нешто е крај на кретенизмот...(искористување)
и дај да не елаборираме тука за ова...во друга тема...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom