Петра П.
насмевка
- Член од
- 16 јануари 2008
- Мислења
- 2.724
- Поени од реакции
- 6.297
дефинитивно вреди да се приклучи човек на ова :pos2::pos2::pos2::pos2:
дефинитивно вреди да се приклучи човек на ова :pos2::pos2::pos2::pos2:
Најдобрата група, најдобро нешто уопште шо го имам видено/слушнато/прочитано до сега у мојот живот. дефинитивно најдоброто
И кај мене вчера се појави ама го игнорирав... демек за приватност нешокога ќе влезете на ФБ ви се појавува нешто ко страница за приватност? или мене ме дупи некој
кога ќе влезете на ФБ ви се појавува нешто ко страница за приватност? или мене ме дупи некој
абе на сите така...отворени се сите профили и треба да си наместиш приватност....И кај мене вчера се појави ама го игнорирав... демек за приватност нешо
е игнорирај го, ама сега секој може да ти ги гледа сликите, страниците на кои си фан а пријателите на пријателите и ѕидот.И кај мене вчера се појави ама го игнорирав... демек за приватност нешо
си го тераат животот, се адаптираат во околината.Дај ПреКинеТе За СекоЈа ЕбАнА РечеНица, ПоСраНа СлуЧка Да ПраИте ГруПи........и тука се придружуваат и тие шо имаат по 200 и кусур групи од типот...сите оние кои што кога спиеме ја ставаме раката под перница...и кој к.. ќе коментираат во групава....2 000 души ке елаборираат свој личен метод на ставање на раката под перница... или од типот сакам петок...и такви некои ретардирани дебилни групи (нервираат)
Само се придружуваат, а врска немаат у каква група се придружиле....
и јас имам проблем?:wink:си го тераат животот, се адаптираат во околината.
кога сите се придружуваат, само еден не, во него е проблемот.
ако не се придружиш во некој група во која се придружиле третина од пријателите, а нон стоп си на интернети јас имам проблем?:wink:
Не сфакам што сакаш да доволиш:nesum:ако не се придружиш во некој група во која се придружиле третина од пријателите, а нон стоп си на интернет
во право си, ама кога ќе видиш, сите оние кои се придружуваат се кул луѓето, популарните во друштвото, нивното име го има по сто пати на ѕидовите. Нели сите се стремиме да бидиме некој и нешто, кул, популарни, па ние или тие грешат?Не сфакам што сакаш да доволиш:nesum:
Демек фраерски е да се придружиш во секоја можна група иако е банална?!?
Целта на групите е да се развие некоја дискусија...
а тие шо имаат по милиони групи, не ни ги отвараат :pos2:
колку да се рече еееј пеер зачленет сум во 300 групи на фб...
:pos2::pos2::pos2::pos2: извини на емотикониве што се тркалаат од смеење...во право си, ама кога ќе видиш, сите оние кои се придружуваат се кул луѓето, популарните во друштвото, нивното име го има по сто пати на ѕидовите. Нели сите се стремиме да бидиме некој и нешто, кул, популарни, па ние или тие грешат?
не си во право, и јас така мислев, ама згрешив, ти имај си став, ама кажувај онака како што е прифатено.:pos2::pos2::pos2::pos2: извини на емотикониве што се тркалаат од смеење...
популарни во друштвото, на тој начин ги класифицирав познаниците во мојот живот во 5то одд...јас лично не се стремам да пријателите ги бирам од аспект на тоа дали тие се популарни или не се, дали се кул или не се...сите ние сме популарни и кул на некој начин и за некого...(да се дружиш со кул и популарни не значи и дека ти си популарен или кул)
А што ако го има нивното име на ѕидот сто пати(а го нема)???
т.е излажав има...тој/таа се придружи во групата таа и таа, стана обожавател на таа и таа...иии то
дискусијава е оф топикне си во право, и јас така мислев, ама згрешив, ти имај си став, ама кажувај онака како што е прифатено.
И никогаш нема да бидеш кул ако не се дружиш со оние кои се, нема популарен на некој начин и за некого, или ќе бидиш популарен во средината или ќе бидиш против популарните или никој и ништо.