K
kalimer0
Гостин
Колку е ѕверска апликацијава Може да му ја смрзнете крвта на некој ваш пријател.
дали се овие тие две со болемите бубиз?Anaaaaaaaaaaa sho ke prajme ja i ti zimava be, ke smrzneme!!!! :'(
-
ostaj srce ni jas neznam - Koj ke ne topli nas be ccc, u depresii pagam!
- hahaahah srce ima koj ne se sekiraj
-
ahhh srce, dodeka pristignat nashite tipci nie ke smzneme za zal - hahah strpi se srce )
- ahh pupi mojaa, nie go imame toa jakoto, toa aerodromskoto
..... Како можат вака да се лигават стварно не сваќам, а ако машко вака напраи одма е педер, епа они што се -.-
Не мали се овиедали се овие тие две со болемите бубиз?
Јас ги прочитав и забележав дека фактички нема “ТО“))Ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти
ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти
ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти тити ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти тити ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти ти тити ти ти тити ти ти ти ти тити ти ти ти ти тиТи си толку мрзелив што не ги прочита сите ТИ и не забележа дека има ТО сега проверуваш и ти е жал што не го пронајде ! -----------------------------------------------------------------------------------------------------
тие ми се најидиотските постови, a секој ден се повеќе ги има
еми касниш ја имаат избришано :/не ја отвара веќе
Слабо те поебааКај живееш ?Име,презиме адреса на живеење може?
--- надополнето: Nov 3, 2011 8:41 PM ---
Ти бе слепец и тебе нешто не ти е јасно?Кој си ти курназ и што не ти е јасно да направиме стара финта нова будала?
Треба пред линков да стои предупредување:Слабо те поебаа