Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Утре ќе има фб апокалипса,анонимус ќе го хакираат :sneaky::)

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
‎4-годишно момче добило шест истрели од вториот татко, момчето се обидувало да ја заштити својата сестра од две години, која трбаше да биде силувана. Ништо не се случи, благодарение на храброста на својот брат. Сето тоа се случи, додека мајката е на работа, тоа храбро момче се бори за својот живот, но лекарите велат дека нема да преживее без операција. Операција, која е многу скапа и дека мајката не може да си ја дозволи. Facebook и фирмите се согласуваат да донираат 45 центи за секој пат кога некој ќе објави оваа порака во профил, губите 2 секунди молам да copy & paste на ѕидот не кошта ништо да се обидете

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
‎4-годишно момче добило шест истрели од вториот татко, момчето се обидувало да ја заштити својата сестра од две години, која трбаше да биде силувана. Ништо не се случи, благодарение на храброста на својот брат. Сето тоа се случи, додека мајката е на работа, тоа храбро момче се бори за својот живот, но лекарите велат дека нема да преживее без операција. Операција, која е многу скапа и дека мајката не може да си ја дозволи. Facebook и фирмите се согласуваат да донираат 45 центи за секој пат кога некој ќе објави оваа порака во профил, губите 2 секунди молам да copy & paste на ѕидот не кошта ништо да се обидете
Шо ли нема низ светов, они запнале по храброста... и ова со донацииве, жива глупост. Ко да прв пат е вакво нешто, колку само работи се случуваат низ светот.

Не, не сум против хуманоста, но друго е работата. Кој разбра разбра...

V

Vollstandig

Гостин
Поретардирано од ова нема...

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.815
Поени од реакции
1.565
Katerina ಌஜಌ Kostadinovska

Замисли:
Јас лежам во болница,
имам проблем со срцето
Ке умрам за 60 мин.
Дали кје оставиш се и дојдеш до
мене,да ме видиш за последен пат?
Ако да,лајкувај го статусов.Копирај го ова
на твојот статус па види кој ти е пријател
а кој само лаже..
Многу ова ке нејќат да го стават ова на својот статус
затоа што се плашат да немаат многу лајкови,али мене
тоа не ме занима,поубаво 1 искрен пријател
него 100 лажни ! =))):eek:
--- надополнето: Nov 6, 2011 8:34 PM ---
+ КМТ http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1494843088346.2109681.1152138634&type=1

Ace Merganovski mnogu si sesksi ubava cicka ubav zadnik

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Ова Точак

Е Точак

Одличен Точак

Начин Точак

На Точак