Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Земи воздух,затвори ги устата и носот и претисни х , држи го копчето се додека имашвоздух.Нелажи!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

:tapp:
има таква тема на форумот xD

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.668
Поени од реакции
22.753
Земи воздух,затвори ги устата и носот и претисни х , држи го копчето се додека имаш воздух.Не лажи!

Цццц овие не се нормални. Ова е најнов хит-статус на фејсбук. Некој ќе си умре од што нема воздух да земе. :tapp:

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.832
Поени од реакции
1.591
ВНИМАНИЕ: ХАКЕРИ, МАКЕРИ, БИЛДЕРИ, ЗЕМЈОДЕЛЦИ, ТОЧАЦИ, ВИТЛЕРИ, АРГАТИ
КЕ ЗЕМАТ КЕ ТИ ГО НАПРАВАТ ФЕЈСБУКОТ ШОПСКА !!! ТИ НЕ ГО ГЛЕДАШ ТОА ОТИ ДВЕ НЕ ВИДЕШ. ХАРДДИСКОТ КЕ ТИ СТАНЕ МИЛФ, КЕ ТИ ПРЕГОЕ СРЕДНАТА РИНГЛА НА ШПОРЕТОТ, КЕ ТЕ УРОЧИ КОМШИЈАТА. КОПИРАЈ ГО ОВА НА ТВОЈОТ СТАТУС АКО НЕ САКАШ ДА НЕ ТИ ИЗБИЕ МАСЛОТО НА АЈВАРО !!!

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
мене не ми се ретардирани толку групите колку што ми е самото комуницирањето од типот на лигавења, срценца, те сакам, ме сакаш, бев во купатило, бев во кујна итн итн....и тоа не у инбокс, туку на зид не ради нешто друго туку ради тоа да прочитаат другите:confused: И не, тоа не го прават само тинејџерки, туку и возрасни...лошо, многу лошо!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom