Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
многу ме интересира зашто мојот фејс бук (првиот линк) се нашол во тема 100 РЕТАРДИРАНИ СТАТУСИ И КВИЗОВИ кога нема ни статус а ни квиз??? нека се изјасни повиканиот член... овој фејс профил е наменет за маркетинг на фирма за греење... не е ниедно слично идиотско име како пред и по него постираните...

--- надополнето ---

истото прашање и за овој член... вториот линк???

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.969
Мене кога ќе кликнам на линковите пријавени од членот над мене, ме носи на почетната страница. Патем не морате да терате толкав сеир ако некој не се снаоѓа најдобро на интернет.

T

Tetro

Гостин
Мене кога ќе кликнам на линковите пријавени од членот над мене, ме носи на почетната страница. Патем не морате да терате толкав сеир ако некој не се снаоѓа најдобро на интернет.
Оф-топик: Се однесуваат како сезнајковци, а не знаат некои патиките да си ги врзат и носот да си го исчистат. Се родиле во деценија кога секое дете се раѓа со компјутер во рака и мислат дека тоа е поважно да се знае (како да стегаш на ентер), отколку да си ги врзат патиките.

Интернет младина, бебиња од епрувета, а лебот не знаат како се прави.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Marko Dimitrijevic ги сака ♥ CrNi MoMcI ♥ и 3 други страници.

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
ми појаснија дека тој линк е уствари, те носи на твојата фејс бук страна. секој кој ке кликне му го пренасочува на неговиот...

и едно големо браво за метал хамер... ке додадам само дека оние што ми мавнаа сеир погоре кад тад ке ги стигне моја клетва... вие сте може експерти за нет и фејс бук како и за остали глупости што се наоѓаат на интернет и знаете сите финти ово оно, па можете да мавате ремет тука на форум, а лебот дома ви го носи стариот, алиштата ви ги пере старата... нема да бидете способни со мало прсте да мрднете кога ке треба да се осериозите во животот... наместо да мавате сеир треба да му појасните на човек... значи сте на добар пат да станете типични амерички кретеноиди на кои единствена успешна забава е на интернет да се ебаваат со кој стигнат... посебно оној што ме праша дали сум ретардиран... алал да ти е на умот.. која ли мајка тебе те роди, со јуначки муки на свет те донесе... за греови... истото го мислам и за оној што ме нарече забеган... треба да се стави на кантар што ти правиш а што јас па да се види вака од страна кој уствари е забеган (збеготка)... :coffee::coffee:

да ве видам куриња мали, дали знаете како е да се печали лебот од 16 години без родители... години и години да поминете аргатувајки по тугина јабана за да донесете пари дома... лесно е сега додека други ви обезбедиле кров над глава и леб на трпеза, па ке се спрдачите и забавате т.е. мавате сеир со останатиот нормален свет...

Mason_Petrarka

Servant of Morgoth
Член од
19 декември 2009
Мислења
157
Поени од реакции
23
poretardiran status kade : Цигани извршиле масовна кражба на метални решетки од келиите во Идризово. - изјавува Ипче од отпад.
00000000000 само незнам точно кај кој го видоф 00000000000

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom