ми појаснија дека тој линк е уствари, те носи на твојата фејс бук страна. секој кој ке кликне му го пренасочува на неговиот...
и едно големо браво за метал хамер... ке додадам само дека оние што ми мавнаа сеир погоре кад тад ке ги стигне моја клетва... вие сте може експерти за нет и фејс бук како и за остали глупости што се наоѓаат на интернет и знаете сите финти ово оно, па можете да мавате ремет тука на форум, а лебот дома ви го носи стариот, алиштата ви ги пере старата... нема да бидете способни со мало прсте да мрднете кога ке треба да се осериозите во животот... наместо да мавате сеир треба да му појасните на човек... значи сте на добар пат да станете типични амерички кретеноиди на кои единствена успешна забава е на интернет да се ебаваат со кој стигнат... посебно оној што ме праша дали сум ретардиран... алал да ти е на умот.. која ли мајка тебе те роди, со јуначки муки на свет те донесе... за греови... истото го мислам и за оној што ме нарече забеган... треба да се стави на кантар што ти правиш а што јас па да се види вака од страна кој уствари е забеган (збеготка)...
да ве видам куриња мали, дали знаете како е да се печали лебот од 16 години без родители... години и години да поминете аргатувајки по тугина јабана за да донесете пари дома... лесно е сега додека други ви обезбедиле кров над глава и леб на трпеза, па ке се спрдачите и забавате т.е. мавате сеир со останатиот нормален свет...