Топ 100 најкул Facebook групи и статуси

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2010
Мислења
278
Поени од реакции
177
Јас го гледам Facebook како поле за културна заебанција меѓу народите!

Добра е групава има вистина во ова :)

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
623

Опис:
Slim Line i sve e mozno jas za samo 48 dena oslabnav duri 11 kg vo najproblematicnite
delovi na teloto sto jas mislev deka nadez za mene nema ,
no so ovi tableti ja postignav celta .
Jas prodolzuvam i ponataka so proizvodite na Slime Line1.zdravo e (provereno na sebe )
2.sigurno slabeenje na najproblematicnite delovi 3.bez nikakvi
dieti 4. nema povratok na zagubenata tezina 5. ova e bezbeden
dietalen suplement bez nikakvi kontraindikacii
BLAGODARAM NA SLIM LINE!

---

edit:
---

---

Јас сум Александра Насковска За мене велea дека сум безнадежен случај. Ниедна диета не ми успеала досега и бев сигурна дека немам доволно волја да одлучам да почнам да слабеам. Сите препарати, третмани и диети што сум ги пробала, не даваа резултати. Само да знаев дека постојат овие производи. Но ете еден ден дознав и ги пробав. Почнав да се мерам на вагата и не можев да верувам. Се намалуваше тежината, па за три месеца од14 07 10 год до 14 10 10 год изгубив 15. Не беше воопшто тешко наутро да се земе една капсула, чај или кафе, претпладне јадев овошје, ручав без леб, а вечерав салата. Тоа не би го издржала да не беа овие производи кои го регулираа мојот апетит, го топеа вишокот вода и масти и истовремено се одвиваше детоксификација на мојот организам (окото ми прочита оргазам тука). Лесно е да јадам помалку кога чувствувам дека имам повеќе енергија и не осеќам глад. Понекогаш знам и да згрешам со сладолед или некоја коцка чоколадо, но сепак продолжувам понатаму. До до денес 05 11 10 год не ја смениув тезината само после оставанје на гелот имам исти апетит и имам ослабнато усте 2 кила. Едноставно витката линија за мене не е повеќе неостварен сон и затоа и вам Ви ги препорачу 076 407 055
---

OVA E SIMONA TAA E CLEN NA SLIM LINE CLUB VOEDNO I NAS KONZUMENT ........

EDIT:

---

---
Еве нешто за понежниот пол, како што би рекле повеќето:

---

---

---

---
Има уште слики мислам... али овие горе се најаките ^ :)
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000760323582

--- надополнето ---

Најголема глупост...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom